Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oksekraft til fransk løksuppe

#1

Benzo sa for siden:

Noen som har en favoritt,evt. blir det like godt med buljong?
Har ikke laget fransk løksuppe på årevis, men tenkte jeg skulle prøve Mim sin i kveld.
Har ikke noe tørt brød, lønner det seg da å riste brødet litt på forhånd?


#2

Harriet Vane sa for siden:

Jeg kjøper enten kalvekraft/oksekraft hos slakteren, eller lager min egen med oksehale/kraftbein med jevne mellomrom og fryser ned. Hvis ikke noen av de alternativene fungerer, velger jeg Helios-buljong eller noe lignende uten glutamat.


#3

Benzo sa for siden:

Takk for svar!
Blir buljong i kveld, men skal nok prøve å få tak i ordentlig kraft ved en annen anledning. Nå lukter det deilig løk i heimen, gleder meg til å smake på suppa. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.