Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vin som har vært åpnet for snart en uke siden i saus?

#1

Guttemammis sa for siden:

Åpnet en flaske rødvin forrige lørdag, som jeg puttet i kjøleskapet.
Kan den brukes som smaktilsetning i kalkunsaus?


#2

konsulenten sa for siden:

Det er jeg temmelig sikker på at den kan, jeg har brukt mye eldre vin enn det. Såfremt du ikke ser/lukter mugg så går det nok greit. Jeg tror det første som skjer med vin er at den blir sur (spesielt om den har stått uten tett lokk), men det er jo bare eddik - ikke noe farlig. Vineddik, rett og slett. Ikke så godt å drikke, men slettes ikke ueffent i saus :D


#3

Guttemammis sa for siden:

Den er med skrukork, så den har vært tett i kjøleskap siden lørdag kveld.
Da bruker jeg heller den enn rødvinen som jeg har tenkt å drikke i dag, så slipper jeg å sløse så mye :knegg:
Takk for svar konsulenten!


#4

ingling sa for siden:

Det funker som en kule, det. Ingen vits i å sløse bort den du kan drikke i kveld. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.