Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kongens nyttårstale

#1

Hondacrv sa for siden:

Likte dere den? Jeg syntes den var god i år, fordi han, på en annen måte enn tidligerer år, hadde ett gjennomgående tema: verdighet (dignity), som han stadig kom tilbake til.
Jeg syns verdiene han nevner er viktige, spesielt det med å ikke regne alt i kroner og ører, men lete etter det som kan brukes hoshvert enkelt menneske. Syns også det han sa om å stå stødig i seg selv, er veldig godt sagt.
Hva syns dere?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg har ikke hørt talen, men pleier den ikke ha et gjennomgående tema hvert år? :innser at nyttårstaler ikke er det jeg hører mest på:


#3

Smurfine79 sa for siden:

fikk ikke med meg den, men fikk med meg noen statuser på face så det er flere som likte talen i år.


#4

Meissa sa for siden:

Jeg fikk ikke med meg talen, men leste den etterpå. Veldig flott i år. <3


#5

GydaG sa for siden:

Jeg fikk med meg deler, og enkelte ting traff virkelig rett i hjertet. elv om jeg egentlig syns det er en litt pussig sak og at jeg ikke syns settingen ved å stå bak et skrivebord virka helt gjennomtenkt så har jeg vokst opp med at Kongens tale er noe man skal få med seg, så jeg får vel stikke innom nrk-nettv og se den etterpå.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Jeg hørte den igår, og jeg synes det var en fin tale!


#7

007 sa for siden:

Helt grei tale, verken mer eller midre. Jeg synes han leser for mye og derfor blir veldig upersolig. Og hva var dette med å stå bak et skrivebord? :skeptisk:


#8

Intrigue sa for siden:

Talen var bra, tema var bra og han hadde mange bra poenger. Det jeg synes er litt synd er at det er så pk å snakke om at flyktinger/asylsøkere/innvandrere er sånn en viktig ressurs som må inn i arbeidslivet... jeg skulle ønske han hadde nevnt funksjonshemma også. Det er en stor gruppe som blir holdt utenfor. Veldig mange har høy utdannelse og stor komptanse i tillegg


#9

Mam sa for siden:

Ja jeg er enig!
Men synes talen var veldig bra ellers, og traff en del hos meg :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.