Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan lager jeg noe slikt da? (Kakespørsmål)

#1

DM sa for siden:

November måned i bursdagskalenderen vår har en illustrasjon som ser slik ut:

Den sa Admini da at han ville ha til bursdagen sin.
På forespørsel på hvilken kake han ville ha til bursdagen sin til uken, så svarte han: "Kaken i kalenderen" ( :mumle: ). For en hukommelse disse barna har!

Så da lurer jeg, hvordan får jeg mekket noe slikt? Noen gode ideer?


#2

Kaktus sa for siden:

Sukkerbrød med sjokolademousse/sjokoladekremfyll og sjokoladetrekk, med nonstop og godterihjerter på?


#3

Dragen sa for siden:

Fiskepudding med sjokoladetrekk.


#4

Left sa for siden:

Sjokoladekake med masse sjokoladekrem og gelehjerter på.


#5

Puslingen sa for siden:

Eg ser for meg ei lys sjokoladekake (sukkerbrød med masse reven sjokolade), sjokoladekrem inni og mengder av glasur som du tømmer over. Pynt med hjerter og nonstop.

Og no fekk eg lyst på kaka...... sukk


#6

Dragen sa for siden:

Dragens eplekake uten epler. Sjokoladefyll av melkefritt smør, melis, kaffe, og kakao. Nonstop og gelehjerter.


#7

Vito sa for siden:

Har ingen forslag annet enn det som Dragen foreslo hørtes fornuftig ut.
Men må bare si meg enig med Admini, den kaken så forlokkende god ut!! :nemlig:


#8

DM sa for siden:

Hm, om jeg lager kakebunn, har sjokoladefromasj mellom to bunner, og så smører en sjokoladekremgreie på toppen, så kan jo det gå bra tror jeg.

Jeg lurer på om jeg kan lage en slik amerikansk muffinstopping (masse smør, vanliljesukker og melis) og smelte litt sjokolade og ha i? Evt ha litt eggedosis av eggeplomme også? Kan det funke tror dere?


#9

Vito sa for siden:

Ante ikke at det gikk an å lage sjokoladefromasj, men det er nok supert til å ha inni!

Eneste med den toppingen er å få den "flytende" nok. I utgangspunktet er jo smørkrem ganske stivt, men kanskje det finnes noe lurt å ha i slik at den blir mindre fast. :gruble: Appelsinjuice kanskje?



#11

DM sa for siden:

Takk for gode tips. I morgen skal jeg teste ut!


#12

DM sa for siden:

Det ble da ganske likt? :stolt:

(Gluten og melkefri er den også! )


#13

Pingis sa for siden:

Den så supergod ut! :nam:


#14

DM sa for siden:

Den smakte godt også! :kry:


#15

DM sa for siden:

(Jeg har altså stort sett bare laget eplekaker, sjokoladefondanter og brownies (og rullekake) de siste ... eh ... alltid. :knegg: Fyll er nytt for meg. Så jeg er liksom litt ekstra stolt. :o)


#16

Schnuppa sa for siden:

Den ble lik ja. :jupp:
Hva sa sjefen selv, var han fornøyd?


#17

Vito sa for siden:

Genialt!! Det ble likt ja, tipper det var en fornøyd gutt som blåste lysene!! :D
Og ikke minst, den så kjempegod ut. :jupp:


#18

Tuneland sa for siden:

Wow, du greide det du!:D Heldige Admini som har så kreativ mamma. Og gratulerer med dagen til bursdagsbarnet.:flagg:


#19

Embriksmamma sa for siden:

Oooh, den så god ut!
Gratulerer med bursdagsbarnet :blomster:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.