Curly sa for siden:
Veldig kjekt middagstilbehør som tar tid å lage...har lyst å bake opp en del å fryse ned, men blir det spiselig etterpå? har aldri prøvd å lage dette selv før.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Curly sa for siden:
Veldig kjekt middagstilbehør som tar tid å lage...har lyst å bake opp en del å fryse ned, men blir det spiselig etterpå? har aldri prøvd å lage dette selv før.
Elastica sa for siden:
Nanbrød har jeg ingen erfaring med.
Grissini har jeg laget, men aldri fryst ned. Imidlertid tror jeg det fint går an. :)
allium sa for siden:
Jeg har frosset ferdigkjøpte nanbrød, det gikk helt fint. Men er det nødvendig å fryse grissini? Jeg ville tro at de holder seg ganske lenge.
Curly sa for siden:
Takk for svar :) Jeg får lage en liten ladning først å prøve.
Grisini har jeg aldri laget før, så jeg aner ikke hvordan de er. Kanskje de kan oppbevares i en boks bare?
Hjertensfryd sa for siden:
Pleier å fryse ned nanbrød. Dei er nok ein liten smule tørrare når ein tiner dei opp enn kva ferske er, men det funker heilt fint.
Nextlife sa for siden:
Hvordan gikk det, prøvde du å fryse grissini, og hvordan ble i så fall resultatet?
Jeg trenger grissini til søndag og skulle gjerne hatt det gjort allerede nå, men å la de stå i flere dager før servering er ikke aktuelt.
Curly sa for siden:
Nei jeg har faktisk ikke prøvd :flau:
Men det blir det blir :)
slaraffen sa for siden:
Det kan man visst:
Let the grissini cool before putting them into any sort of container, otherwise you risk losing your crunch and getting condensation sog, and trust me, no one likes condensation sog.
If you are not planning to serve the grissini that day, you can freeze them in a zip lock bag. When you need some, put them into a 350F/180C oven for a few minutes until they are warm and crunchy.
Nextlife sa for siden:
Ok, takk til dere begge. Jeg baker i morgen, fryser ned og serverer på søndag, og gir rapport her hvordan det funket. :)
Curly sa for siden:
Lykke til :)
Nextlife sa for siden:
Det gikk veldig bra. Jeg tok de opp på morgenen, crispet de litt på varmluft i stekeovnen og lot de ligge på rist frem til servering. De smakte adskillig bedre enn de som har stått i krukke i flere dager. :nemlig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.