Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Startbrød til baby

#1

apan sa for siden:

Lillesøster skal igang med å spise brød. Til oss andre baker jeg Mims hellebrød, men det blir vel i overkant for heavy å starte med for en baby. Tips til et godt startbrød? Jeg kan gjerne bake selv.


#2

Esme sa for siden:

Harde skorper er jo bra det? Skjær av skalken og la babyen sikle/gomme den i seg. Da er de opptatt i lang tid også.


#3

apan sa for siden:

Men selve brødet er jo veldig grovt med en del hele korn? Blir ikke det litt voldsomt?


#4

Ru sa for siden:

Neisj, de kommer vel hel ut igjen?

:knegg:


#5

Susse sa for siden:

Erik spiser det brødet vi har i hus han, grovt eller lyst. Det eneste som er litt slitsomt for han er når det er veldig mye solsikkefrø.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.