kamp sa for siden:
Denne var bare nydelig..
4-5 kyllinglår
2 ts salt
1,5 ts paprika
3/4 ts kanel
0,5 ts pepper
1,5 ss olje
1 løk, hakket
2 ss most hvitløk
1 dl vann
4 ss sitron saft
2 ss honning
1 ss timian
[LEFT]
Bland sammen 1,5 ts salt med resten av krydderet og strø det over lårene
Varm oljen i pannen og stek lårene 5 minutter på hver side
Ta lårene ut av pannen og ha oppi litt til olje (vis pannen er tørr) og stek løken gyllen, strø på saltet, ca 5-6 minutter.
Ha oppi hvitløken og stek 1 minutt til.
Ha oppi vann, sitronsaft, honning.
Legg kyllingen med skin side opp og la det små koke til kyllingen er ferdig
Eller
Ha alt i en ildfast form og sett det i ovnen på 200grader i ca 25 minutt til.
Det ble helt nydelig!
Neste gang jeg lager skal jeg ha litt gulrot og chili oppi for å gi det et lite piff! :)
[/LEFT]