Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tele2 og id-tyveri! Er det virkelig mulig!

#1

Slettet bruker sa for siden:

:sint:

Drammen ble utsatt for at noen brukte hans navn for å kjøpe div. mobiltelefoner med bindingstid og greier hos Tele2. Mobil etter mobil i hans navn. Sabla artig. :snill:

Nuvel. Han fant ut hvem som sto ansvarlig for dette (det skjedde også på en annen kant av landet enn der vi bor) og anmeldte forholdet.

Så kontaktet han Tele2 og sendte bekreftelse på anmeldt forhold og de skulle ikke plage ham mer. Ups, og huff og klart - det er kjipt, men nå vet vi at det ikke er deg. Vi er Klar Over Saken - stol på oss. :cool:

Så kom det ny regning.
Gjentagelse av forrige prosedyre. Sorry, sorry. Du kun'ke være brydd med å sende oss på nytt alle dokumenter? Jo, sier Drammen, det er greit. Så får han svar hilsen Tele2. Med saksnummer og navn på saksbehandler.

Tattarattaaa - ny regning. Denne gang med inkassovarsel. Nå må Drammen begynne å betale på alle disse telefonene sine altså. Ellers må nesten Tele2 snart morske seg litt.

Ny telefon. Jeg snakket med [navn på fyr] sier Drammen. Og fikk bekreftelse på at han hadde mottatt alle dokumenter! Jeg har bekreftelsen skriftlig her! :sint:

Hva? Ingen her som heter det der, sier Tele2. Kan du sende alt en gang til tro?

Drammen er en tålmodig mann. Han blir ikke lett lynforbannet. (Jeg hadde drept disse folka forlengst.) Dermed sender han inn papirene til disse forbanna rasshølene nok en gang. Etter å ha poengtert at dette er han faktisk ikke pliktig.

Simsalabim. I dag - ny regning. 4700 spenn. Tele2 er nå sure på Drammen siden han ikke betaler og har svartelistet kreditten hans.

Jeg vil med dette avbefale Tele2 for alle i hele verden. For noen forbanna svin!


#2

Left sa for siden:

Jeg har hørt mye rart om Tele2 ja, så vi skyr dem som pesten.


#3

Slettet bruker sa for siden:

På telefonen i dag mener forøvrig Tele2 at det er Drammen som må bevise at det ikke er ham som har flydd rundt og handlet telefoner. Det at forholdet er anmeldt - med navn på den som har gjort dette takket være en observant butikkansatt - det er ikke Tele2 sitt problem. De har rettigheter de. De har en signatur med Drammen sitt navn på. Den ligner ikke Drammens signatur bittelitt engang, men det er jo ikke Tele2 sitt problem. :snill:

De har nemlig interne rutiner. Som sier at folk som står ansvarlig for telefoner må betale. Svindel eller ei.


#4

Slettet bruker sa for siden:

Og nå er faktisk Drammen oppriktig forbannet. Det har jeg faktisk aldri sett før. :sjokk:


#5

Kanina sa for siden:

Langøre sier: hvis det har gått til inkasso: ta det direkte med inkassoselskapet, bestrid kravet og send dokumentasjonen til dem. Da skal de måtte stoppe inkassosaken umiddelbart, hvis ikke kan de miste konsesjonen og det vil de jo ikke. For noe dritt!


#6

Left sa for siden:

Det er jo helt bak mål. Jeg hadde sendt dem en siste mail, med klar melding om at jeg kom til å gå til avisen, og jeg hadde også kontaktet TV2-hjelper deg osv osv. hvis de ikke tok til vettet.


#7

Martis sa for siden:

Jeg hadde Tele2 for 100 år siden og det var et møkkaselskap da også. Sånn ellers følg det Kanina sier, det er viktig å bestride kravet, da spiller man ballen over til dem igjen.


#8

Slettet bruker sa for siden:

De ble varslet i dag om at de gjerne må sende faenskapet til inkasso så bestrider han kravet, så kan de møtes i retten også kan tele2 forklare der hvordan i alle dager de kan ha unngått å få med seg at anmeldelsen er dokumentert mottatt av dem såpass mange ganger.

Tullinger.


#9

Slettet bruker sa for siden:

(Han har sendt bestridelse av kravet. Han må vel sikkert gjøre det på hver enda føkkings regning de sender, all den tid Tele2 mener at det er hvor mange kundeforhold DE mener Drammen har hos dem som er gjeldende - ikke at Drammen gang på gang har tilskrevet dem og sagt at det ikke eksisterer noen forbindelse mellom ham og Tele2 whatsoever - og heller aldri noensinne vil gjøre det.)


#10

Slettet bruker sa for siden:

Og hvordan i ville helvete kan det foregå at Tele2 ikke i det minste sperrer numrene dette gjelder? Neida. Duden som svindler går rundt og ringer i vei han. Og Tele2 mener Drammen skal betale. :snill:


#11

Kanina sa for siden:

Åja, det tenkte jeg ikke på, at han får ny inkassosak for hver telefon/abb. Shit, det kan bli slitsomt i lengden. Kan forbrukerrådet gjøre noe?


#12

Inagh sa for siden:

Å fytti grisen.

Veldig fornøyd med at jeg ikke er Tele2-kunde, kjenner jeg - og kjenner jeg kommer til å fortsette med ikke å være det, etter denne historien. :dåne:


#13

Elisabet sa for siden:

Kontakt forbrukerrådet.


#14

Milfrid sa for siden:

:what: Er det mulig?? Jeg tror jeg hadde klikket i vinkel. :sint: Vi snakker TV2 dreper deg-potensiale på sånn altså.


#15

Shane sa for siden:

:eek: Jeg bare måper jeg... Kontakt forbrukerrådet ja, og gjerne avis og TV 2 hjelper deg. Jeg skal ALDRIG bruke Tele 2! Makan til arrogant oppførsel.


#16

Xian sa for siden:

Min dypeste medfølelse til Drammen. Mye av det samme skjedde meg etter at Tele2 lakk sine kundelister (med personnr) for noen år siden. Bare noen dager før vi skulle reise til Kina for å hente Ullungen, begynte telefonen å kime støtt. Det var budbilsjåfører som skulle ha bekreftet at jeg var hjemme når de kom for å levere senger og PCer, Elkjøp som skulle ha bekreftet min ordre på 12 (!) flatskjermer osv... osv... Kanskje det aller siste jeg trengte den siste jobbuken før permisjon, samtidig som det skulle handles inn til hentereise.

Det er ikke så lenge siden forrige innkassokrav dumpet ned i postkassen heller, så slikt kan ta tid før det blir stille. Tele2 skulle skamme seg.


#17

Pingis sa for siden:

Hm, jeg merker at Tele2 muligens mister en kunde i dag. :sjekker abonnementspriser andre steder:


#18

Misteri sa for siden:

Å herrefreden er det mulig. :sjokk:

Kommer heller aldri i verden til å vurdere Tele2 jeg heller. :nemlig:


#19

Anne C sa for siden:

Hm, jeg er egentlig en veldig fornøyd Tele2-kunde.....


#20

Ine sa for siden:

Jeg og, men dette får meg til å vurdere.. Verre enn Elixia jo..


#21

Skremmern sa for siden:

Skjønner godt at rolige og ellers velbalanserte mennesker klikker av sånt, ja. Håper de ordner opp i rotet sitt raskt, for dette er uhørt!


#22

Misty sa for siden:

Det er det verste jeg har hørt på veldig lenge. :sjokk:


#23

SpetakkelRandi sa for siden:

:eek: enig.. at det er mulig????


#24

Rabbit sa for siden:

:dåne: Ja,jeg har ikke noe annet å si enn alle andre,er det virkelig mulig??


#25

Katta sa for siden:

Ojsann. Anmelde tele2? Det er vel ikke noe poeng det heller kanskje. Forbrukerrådet?


#26

United sa for siden:

Pass på å ta det direkte med det aktuelle inkassobyrået, som Kanina skrev.


#27

Esme sa for siden:

Hva tjener de på å ikke sperre telefonene?


#28

Brutus_ sa for siden:

Tele2 er kjent for dette over flere år, bare en ting å gjøre med det. Bytt leverandør. TV2 hjelper deg er sikkert også glade for redaksjonell snacks...


#29

Slettet bruker sa for siden:

Men vi har jo ikke Tele2. Vi har Telenor vi. Det er den navngitte gjøken ett eller annet sted som er anmeldt som ser ut til å foretrekke å svindle Tele2. (Jeg skjønner jo godt hvorfor. Han har stadig nye telefoner - seks stykker nå - og ringer i vei han.)


#30

Bille sa for siden:

Wtf?


#31

Tele2_ks sa for siden:

Hei Smilefjes,

dette var absolutt ikke noen hyggelig lesning, og det er ikke slik vi ønsker at vår kundeservice skal være.

Har du mulighet til å sende oss informasjon om saksnummer og kundenummer på fakturaene du har mottatt samt eventuelt kontaktnummer vi kan treffe deg på per e-post til Sosiale-medier(a)tele2.com så skal vi ta tak i denne saken.

Mvh
Henrik Lindblom
Kundebehandler
Tele2 Kundeservice


#32

Slettet bruker sa for siden:

Jeg skal be samboeren min sende dere en epost såsnart han er klar på jobb.

(Det kom selvsagt enda et brev i helgen, med nok en beskjed om at alle krav skulle opprettholdes. :sur:)


#33

Bloppy sa for siden:

Jøss!
Den var ny! Logge seg på et foreldreforum for å rydde opp i saker..


#34

Tele2_ks sa for siden:

Kjempebra,
da tar vi tak i saken så fort han sender oss en mail :)

Mvh
Henrik Lindblom
Kundebehandler
Tele2 Kundeservice


#35

Teofelia sa for siden:

De fant vel ikke noen Smilefjes i telefonkatalogen da. :humre:

#36

Slettet bruker sa for siden:

Jeg er foreløpig skeptisk, men det kan jo være en mulighet for at det er femte gangen man dokumenterer hele greia at det virkelig gjelds. :knegg:
Vi får gi det en sjanse, Henrik.


#37

Kanina sa for siden:

"Foreldreportalen hjelper deg". :digger:


#38

Toffskij sa for siden:

Så i stedet for å fikse opp kundeservicen sin, googler Tele2 etter skrekkhistorier på nett og driver brannslukking der? :haha:


#39

Blondie sa for siden:

Min tanke også, Toffen. :humre:


#40

Tjorven sa for siden:

Eller så kan det jo faktisk hende at vi har en aktiv bruker som jobber i Tele2 og som synes dette er litt pinlig, og sendte det til en person som man stoler på at faktisk rydder opp. Det har jeg gjort en gang. :nemlig:

Dog ble saken da ikke løst på selve forumet, og jeg kjenner heller ikke det faktiske utfallet.


#41

Ine sa for siden:

Jøss :eek:

Kundeservice via forum? :confused:

Håper det bli ordnet opp i nå.


#42

Tele2_ks sa for siden:

Hei Toffskij,

vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår kundeservice, og ved å bruke Sosiale Medier blir vi også oppmerksom på områder hvor vi trenger forbedringer.
Bruk av Sosiale Medier er ikke istedet for, men i tillegg til tradisjonell kundeservice.

Mvh
Henrik Lindblom
Kundebehandler
Tele2 Kundeservice


#43

Misteri sa for siden:

Dette var litt mystefystisk! :rolleyes:


#44

Røverdatter sa for siden:

Det blir mer og mer utbredt det Tele2_ks skriver om altså. Mange av de største selskapene har egne nettjegere som jobber med å oppsøkende virksomhet rundt kundeservice og som da bruker sosiale medier som et av arbeidsfeltene. Ikke spesielt eller mystisk i mine øyne. :)


#45

Teofelia sa for siden:

Jeg synes jo ikke det er greit at Tele 2 roter slik i utgangspunktet, men når det først har skjedd, synes jeg ikke fremgangsmåten over er dårlig.


#46

Propella sa for siden:

Jeg håper at det løser for dere, Smilefjeset. :jupp:

Ellers må jeg jo si at dette var jo god måte å få stoppet negative tilbakemeldinger på firmaer. Kanskje flere feks elkjøp osv burde drive med det samme. Hvis det virker da.


#47

SpetakkelRandi sa for siden:

Dette ble en morsom tråd.. ser for meg den reklamen for if eller etteller annet forsikringsselskap hvor de står og spiller og synger når man kræsjer.. de ordner liksom opp, hvor enn man er.. :knegg:


#48

Ine sa for siden:

Men jeg skjønner ikke hvorfor de har en politikk som sier at først når det er fare for at de selv får kritikk på sosiale medier, DA skal de ordne opp, ikke før?


#49

Røverdatter sa for siden:

Jeg tror i grunnen at de fleste store selskaper har en politikk som sier at dårlig omtale er dårlig reklame uansett hvor den omtalen finnes. Om det kan hjelpe SF-mannen å få ordnet dette er det jo superbra. Og selv om det setter Tele2 i et litt bedre lys, så har de jo fortsatt rotet det himla til - det kommer de ikke bort i fra, men det kan jo være de endrer rutiner når de ser hvilke konsekvenser dårlig kundebehandling kan ha.


#50

SpetakkelRandi sa for siden:

Det er veldig mange unge mennesker som blir kastet ut i en kundeservice jobb uten særlig utdanning/opplæring. De håndterer kanksje telefonene de får helt feil? Så det er kanskje der Tele 2 bør stramme opp hvis ikke kundeservice gir den servicen Tele2 ønsker å gi... Ordentlig opplæring...

Jeg jobbet en stund hos Tele2 i kr.sand i 2002 og ble bare satt med telefonen med et ark med enkle beskrivelser. ingen/lite opplæring. Sluttet etter bare et par mnd.


#51

Tallulah sa for siden:

Jeg syns det er bra at Tele2 er såpass oppdatert at de bruker sosiale medier aktivt. Det er ikke noe mystisk ved det, men selvsagt relativt nytt. Det finnes store internasjonale konferanser som tar for seg hvordan ulike bedrifter kan bli bedre på å bruke sosiale medier, og til og med et eget fag på BI.

Så får vi håpe Tele2 er like skjerpa på tradisjonell kundebehandling som de som jobber med sosiale medier.


#52

Toffskij sa for siden:

Jeg reagerer ikke på metoden. Jeg reagerer på misforholdet mellom de to seksjonene, og håper selvsagt den hyperivrige sosiale-medier-seksjonen kan ha god påvirkning på leser-ikke-post-fra-kundene-og-sier-whatever-i-telefonen-folka i den tradisjonelle kundeserviceavdelingen.


#53

Tallulah sa for siden:

Det er jeg enig i, Toffen. Jeg har selv erfart hvor frustrerende det er å jobbe i en avdeling som gjør det de kan, også følger ikke de andre opp. Det er virkelig til å rive seg i håret av. Det diskuteres også faren ved at bedrifter satser så mye på sosiale medier at det danner et slags "klasseskille". Man være på Facebook eller twitter for å få god nok informasjon, og det er jo ikke slik det skal være. Så vidt jeg vet vant SAS en pris for sin infobruk gjennom sosiale medier under askekrisen, men om de som ikke bruker slikt av ulike årsaker ikke får like god hjelp har man feilet.


#54

Brutus_ sa for siden:

Gode gud! :eek: Kundeservice på forum :eek:


#55

Slettet bruker sa for siden:

Henrik har tak i saken. Nå får vi se om det hjelper. :heia:


#56

Slettet bruker sa for siden:

:sjokk:

Brutus med sjokka smileyer? Jøss. :knegg:


#57

Left sa for siden:

Telenor har profil på Facebook, og har kundeservice, hvor de svarer på spørsmål, og de kan sendes private meldinger.
Jeg har testet det, og de svarer på null komma svisj, så om noen skal ha tak i kundeservice på telefon - eller mail? Glem det, de svarer innenfor åpningstidene sine innen en time er min erfaring.
Så at Tele2 er her er kanskje ikke rart allikevel :)


#58

Benmurphy sa for siden:

Som tidligere kunde har jeg et vennlig tips til Tele2: I tillegg til å ta i bruk sosiale medier vil jeg, hvis dere ikke allerede har gjort det siden jeg sa opp kundeforholdet mitt, anbefale at dere slutter med å være løgnere og svindlere. :)

Ben "works wonders" Murphy


#59

Slettet bruker sa for siden:

Jeg ble oppringt av Tele2 i går. Først en lengre prat med mye forståelse for min situasjon, deretter sjekke med svindelavdelingen. Han ringte meg opp igjen ganske raskt og alle krav frafalt! Hva skulle man gjort uten FP? :-)


#60

Blondie sa for siden:

Se det, ja! Så bra. :heia:


#61

Slettet bruker sa for siden:

:glis:

FP hjelper deg. Bunad? Telefon? Eiendom? God, gammeldags matkultur eller ammeproblemer? Vi er nettstedet sitt. :love:

Kred til Henrik for å ordne opp. :skuffet:-smiley til de øvrige i denne sjappa for at det skulle være nødvendig.


#62

Adrienne sa for siden:

FP = Hakkespettboka, man får svar på omtrent alt man lurer på.


#63

Siritk sa for siden:

Fantastisk!


#64

Blondie sa for siden:

... og ganske mye man ikke lurer på. :knegg:



#66

Balanse sa for siden:

Så flott! Kudos til Henrik, og deilig for dere, SF og Drammen, dere har jammen hatt nok ellers.

Jeg synes det er en bra og naturlig måte å engasjere seg med brukerne sine. Jeg var på konferanse med eget "track" om sosiale medier i desember, og der var det tydelig at dette er det hotteste i kundeoppfølging. De som fortalte egne erfaringer var tydelige på at det er en tung jobb å snu den måten man har lagt opp kundeservice på, der det hos de fleste har handlet om hvordan man kan gjøre det billigst mulig, outourcing etc. Det er milevis fra det konseptet til personlig tverrfaglig oppfølging av kunden på tvers av kanaler og avdelinger.

Det har jeg gjort også.


#67

Inagh sa for siden:

Så godt dette har løst seg!


#68

Esme sa for siden:

Tenker du passer nøye på at SF er jevnlig innom FP nå ja? Kjære! Kjære! Du har ikke vært nok på FP i dag! Sett deg ned! Se, her er en god kopp te. Jeg skal massere leggene dine mens du gjør det. :knegg:


#69

Slettet bruker sa for siden:

:knegg:
:vilha:


#70

Bloppy sa for siden:

:fnise:


#71

Skremmern sa for siden:

Bra det løste seg, men fysjom for en behandling!


#72

jolie sa for siden:

Wuhuu! Så deilig at det løste seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.