Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dreamfield pasta

#1

Hyacinth sa for siden:

Altså. På nettidene hvor dette selges reklamerer de veldig for hvor lite karber det inneholder, hvor sunt det er mtp kolesterol osv osv, man får nøyaktig oversikt over næringsinnhold, men ingrediensene, DET glemte de, ja! Hva i alle dager er denne pastaen laget av?


#2

Irma sa for siden:

Aner ikke. Men det smaker utrolig godt. :blånn:

På pakka står følgende: Enriched semolina, inulin, wheat gluten, xanthan gum, pectin og potassium chloride. Med noen paranteser underveis.


#3

Hyacinth sa for siden:

Høres litt mystisk ut. Beriket semule? Nei? Beriket med hva da? Hvetegluten, karbofritt, ja, men supersunt? :undrer: Potassium chloride høres direkte farlig ut. :skeptisk: Pektin er vel stivelse.


#4

Irma sa for siden:

Beriket semule er semule med iron (ferrous sulfate) and B vitamins (niacin, thiamin og flere). Potassium chloride står det ingen forklaring på.


#5

Hyacinth sa for siden:

Hmm..

Takk for svar! :blomst:


#6

slaraffen sa for siden:

Dette står hos gymgrossisten:
Low Carb Fusilli
Dette er en sukkerfri, fiberrik og proteinrik pasta som inneholder kun 6,3 gram karbohydrater per porsjon, med et lavt Glykemiskt Index (GI).

Lav på karbohydrater
Vanlig pasta inneholder, per porsjon, ca 35 gram karbohydrater og fullkornspasta ca 30 gram karbohydrater. Dette sammenlignet med vår Low Carb Pasta som ligger på kun 6,3 gram karbohydrater.

Fiberrik
Fullkornspasta inneholder ca 3 gram fiber per porsjon mens vår Low Carb Pasta inneholder 4,5 gram fiber.

Proteinrik
Vanlig pasta inneholder, per porsjon, ca 6 gram protein og fullkornspasta ca 7 gram. Vår Low Carb Pasta inneholder hele 28 gram protein per porsjon.

Vad er Inulin?
Inulin er en naturlig form for karbohydrat (fructooligosaccharide, FOS), som finnes i over 36,000 planter over hele vrden. Inulin brukes blandt annet som en erstatter til sukker og fett i forskjellige produkter. Mindre mengder gjør også at smak og konsistens av matprodukter forbedres. Dette gjør inulin til et meget effektivt evne i kost som er fett- eller sukker- redusert.

Noen bra grunner till å bruke Inulin

  • Bifidogenic, stimulerer den naturlige Bifidus floraen, en helsebakterie for magen og tarmene.
  • Sterker immunforsvaret.
  • Kan væra til hjelp under diett.
  • Kan forbedre opptaket av mineraler.
  • Holder kolesterolnivåene i blodet lave.
  • Har en veldig liten eller ingen effekt i det hele tatt på blodsukkeret og insulinnivåene (glykemiskt index = 0 ).

#7

Hyacinth sa for siden:

Hvor kjøper du det, hva koster det og hvor mye pleier du å kjøpe om gangen?


#8

Hyacinth sa for siden:

50 pakker, ja. :knegg: Akkurat. Jeg syntes jeg var råflott da jeg vurderte å kjøpe fire på en gang. :haha:


#9

Irma sa for siden:

Da jeg bestilte fra proteinbutikken.no i forrige uke ble det 45,- per eske med pasta + 63,- i porto. For fem pakker spaghetti og fem pakker skruer. Jeg synes ikke det er så ille, men jeg har ikke regnet på forskjellen på å bestille fra netrition. Vi bestiller der når vi trenger pastaplater.


#10

Hyacinth sa for siden:

Høres kanskje mer ut som noe for meg. Proteinbutikken. no altså. Takk. :)


#11

Dixie Diner sa for siden:

Potassium er vel det samme som mineralet kalium.


#12

Hyacinth sa for siden:

Så det er egentlig ikke noe skummelt i dette? Hvorfor selges det ikke i butikkene?


#13

Dixie Diner sa for siden:

Mattilsynet er ganske "vrange" når det kommer til hva det er lov å selge her. Heldigvis, altså, men jeg synes det er litt i overkant. Kjenner folk som har prøvd å drive nettbutikk og de måtte i grunnen bare gi opp da de omtrent ikke fikk selge noe som helst av de produktene som tilbys i alle andre land, til og med Danmark. Kjipt.
Jeg skjønner det egentlig ikke. Men akkurat pastaen er det vel LOV å selge her, så hvorfor butikkene ikke har den inne har vel kanskje å gjøre med at de ikke tror det vil selge. Kanskje noen helsekostbutikker har det inne eller kan ta det inn på etterspørsel?


#14

Hyacinth sa for siden:

Ja, det kan jo være lov å prøve seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.