Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når skjære opp den ferdigstekte steika

#1

tink sa for siden:

Jeg har stekt skinkesteik til middagen i morgen. Vi måtte steike den for å se at den fortsatt karakteriseres som mat. Det gjør den. :nam:

Bør jeg skjære den i skiver nå i kveld, eller etter oppvarming i morgen?
Hva bruker dere å gjøre?


#2

Guttemammis sa for siden:

Jeg stekte en skinkestek søndagkveld som skulle være middag dage etter,
jeg delte den opp dagen etter og pakket skivene i folie og varmet det på 150 grader.


#3

tink sa for siden:

Altså, skjære i skiver i kald tilstand, men like før oppvarming. Høres lurt ut!


#4

Guttemammis sa for siden:

:highfive:

#5

Hyacinth sa for siden:

Du kan fint skjære i dag, så lenge den er kald. VArm opp i morgen, 150 grader, pakk godt inn så det ikke blir tørt. Ha gjerne smør eller litt saus på mens du varmer.


#6

tink sa for siden:

Så flinke og snille dere er som deler ekte husmortips! Skal se hvor effektiv jeg er i kveld...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.