Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kombucha, vet du hva det er, og har du smakt?

#1

mamaria sa for siden:

Har ei søster som har blitt fullstendig hekta på kombucha.
Jeg glemte helt å smake sist jeg var på besøk, men det skal visst smake litt syrlig. Veldig godt, mener hun da. Hun lager selv hjemme.
Skal visst være bra for mye rart, og hun er veldig nysgjerrig på sukkerinnhold i det ferdige produktet. Det tilsettes jo sukker ved tillaging, men å grunn av alkoholen som dannes tror hun at en del av det forsvinner i prosessen. Dette vil jo sikkert variere litt for hver tillaging.
Hun ble introdusert for kombucha av et tysk par som jobbet som WWOOF-ere hos henne i sommer.
Jeg hadde aldri hørt om det før.
Har du, og har du kanskje til og med smakt?


#2

Kitty Bastard sa for siden:

Hvis det er gjæret te som jeg tror det er (det er i alle fall det jeg forbinder med ordet), så smaker det høgg på en pinne og jeg har ingen tro på det som helsedrikk. :knegg:


#3

Lyppa sa for siden:

Det er en bakteriekultur ja, man putter den og sukker oppi avkjølt te såvidt jeg husker. Folk sier det smaker eplemost, aldri i livet om jeg spiser en sopp frivillig.
Og sunt er det vel ikke, sukker er nå sukker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.