Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tråder med spørreundersøkelse

#1

Irma sa for siden:

Det er sikkert ikke mulig å endre, men jeg spør allikvel. Er det en mulighet å endre slik at nye stemmer i spørreundersøkelser ikke dytter på trådene slik at de dukker opp som nye tråder med nye svar i kontrollpanel/uleste meldinger? Det er så kjedelig med tråder som stadig dukker opp i kontrollpanelet uten annet nytt enn en avgitt stemme.


#2

Inagh sa for siden:

Godt spørsmål - det er høyst irriterende. :jupp:


#3

Mirasol sa for siden:

Det hadde vært supert om var mulig! :hyper:


#4

Adrienne sa for siden:

Det er nok ikke mulig, tror jeg. Men det hadde vært ganske greit, ja.


#5

Skilpadda sa for siden:

Tror dessverre ikke det er mulig. Men det er vel den typen irritasjon som ligger bak at det nå er default at spørreundersøkelser lukkes etter 30 dager (for det er sånn nå, er det ikke?). Og vi kan lukke gamle undersøkelser, men da må vi inn i hver enkelt, vi kan ikke gjøre det for "alle som er mer enn et halvt år gamle" eller noe sånt.


#6

Esme sa for siden:

Men det har jeg tenkt på at de fleste spørreundersøkelser kan lukkes etter en uke. Det er sjelden det kommer frem noe nyttig av at noen stemmer så lenge etter opprettelsen. De kan jo fortsatt kommentere i tråden.

Og selv om det står ferdig utfylt at det undersøkelsen lukkes etter 30 dager (mitt forslag, 7 dager) så kan den som lager undersøkelsen endre det om h*n vil.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.