Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hanna Anderson

#1

Myrsnipa sa for siden:

Noen som har bestillt derfra? Hvor dyrt ble det med frakt og toll og mva og hele galloppen?


#2

Pepper Lemon sa for siden:

Hvis du tar en titt i tråden til glitterchick om kule vårjakker så finner du en link Irma har laget ang priser. Jeg husker ikke hva jeg betalte, men det ble dyrt. Jeg har vært kjempefornøyd med alt jeg har kjøpt, men synes det er litt pain at hun først importerer fra Sverige til USA, og så betaler jeg vanvittige summer for å få varene tilbake hit. Skulle likt å vite om det finnes et svensk utsalgssted som fører de samme klærne.


#3

Martis sa for siden:

I følge Vårjakketråden så har Irma bestilt en del klær fra denne nettsiden.

Link? :blafre:


#4

Myrsnipa sa for siden:

Jeg så den etterpå, og ser at jeg må betale like mye i frakt som for varene, pluss at da er jeg ikke sikker på om det kommer ekstra toll og mvs oppå det igjen. Jeg kansellerte.


#5

malena sa for siden:

Du får kjøpt masse Hanna på ebay.


#6

malena sa for siden:

For øvrig bestilte jeg klær til ungene fra en nettbutikk i USA for 850 norske ca. Da måtte jeg betale ytterligere 300 kr i toll/mva og gebyr fra posten.


#7

Filifjonka sa for siden:

Jeg har bestilt noe derfra, men fikk det levert til guttenes tante i USA og så fikk den ene sønnen min det med seg hjem da han var på besøk der. Så det er jo til lite hjelp for deg. ;)

Men jeg ville bare svare likevel for å si at jeg var veldig fornøyd med kvaliteten. Jeg kjøpte en kashmirgenser som er så deilig, og den er nesten like fin etter å ha vært brukt i to år. Ingen nupper.


#8

Irma sa for siden:

Gjør hun virkelig det? Klærne er jo laget andre steder enn Sverige?

Klærne fra Hanna Andersson er/blir dyre. Jeg har kjøpt ganske mye derfra, og er kjempefornøyd med design og kvalitet. Det er også større "likestilling" når det gjelder klær for gutter og jenter, og man finner flotte gutteklær uten Spiderman og andre lekkerheter. Det er salg ved Hanna Andersson et par ganger i året, jeg har passet på å gjøre innkjøpene da. Her er linken til fraktkostnadene:

www.hannaandersson.com/shippingRatesOther.asp


#9

Pepper Lemon sa for siden:

Dikter jeg nå?

Jeg er ganske så sikker på at det er hva jeg har lest i katalogen, at det er svenske klær. Men kanskje jeg har misforstått?


#10

Irma sa for siden:

Hanna Andersson er svensk og bosatt i Usa. Hun har brukt svensk inspirasjon i kleskolleksjonen. F.eks tresko i alle farger og varianter. Klærne er produsert i Kina, Peru og typiske klesproduksjonsland.


#11

Pepper Lemon sa for siden:

I see. Jeg hadde det herfra:

Jeg har vel tenkt slik at det har vært et svensk merke som hun har videresolgt i USA. Og har derfor ønsket å finne ut hvordan jeg kunne kjøpe klærne fra Sverige. My mistake.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.