Jeg klarte å lage hjemmelaga pizza som ikke smakte godt! SLÅ DEN DU!
Og jeg brukte til og med toro sitt pizzafyll....
Feilen var jo selvsagt at jeg ikke lot det pizzafyllet få stekt/trekt nok inn i kjøttdeigen før jeg heiv det på pizzaen og dermed så smakte pizzaen så svært lite faktisk...
Jeg tenker at pizza med posefyll og kjøttdeig ikke kan bli spesielt godt uansett hva man gjør.
Har du prøvd å lage pizza med hjemmelagd saus, og å legge saus, ost og ingrediensene til slutt noen gang?
Det finnes enkelte matretter hvor jeg fremdeles syns det kan være greit å bruke pose-alternativer. Pizzafyll er ikke blant disse. Når du først har lært deg en pizzavariant, så trenger du aldri gå tilbake. Stek kjøttdeig, og ha på tomatpure. Ha i hvitløk og krydder etter ditt valg. Ha på pizza. Det er enklere enn Toro-fyllet.
Toro? :skremt: Det smaker jo fordervet, uansett hva man gjør med det!
Her i huset er fredagspizza tomatpure, skinke, ost, og champignon. I den rekkefølgen. (Og bunn, selvsagt. :knegg: ) Det spises hver fredag, og er like godt hver gang. :nemlig:
Toro pizzafyll er djevelens verk. :nemlig:
Det er mye enklere å ha tomatsaus på bunnen (eller tomatpuré hvis du liker det), ost oppå og godsakene oppå der. I ovnen på 250 grader i 10-15 minutter, gjerne med noen dråper olivenolje oppå. Perfekt hver gang.
Enig med Agenten. Toro pizzafyll funker for meg også.
Men bare tomatpuré? :skremt:
Hos oss er det vel halvt om halvt med kjøpt saus og egenlagd. Det hender jeg lager en kjempegryte og putter porsjoner i fryseren. Men hvis vi skal lage pizza NÅ, og vi ikke har saus i fryseren, så blir det ofte et glass. Den hjemmelagde med løk, chili, hvitløk, balsamico og tomater trenger å koke lenge synes jeg.
Hvis du vil ha det enkelt, har Mutti god pizzasaus på boks, fås på større matbutikker. Generelt er Mutti uslåelig når det gjelder boksetomater av ulike slag, tomatpuré osv. :)
Toro er djevelens verk, og smaker uansett bare oransje.
Torosausen funker helt fint synes jeg, vi har fått mye skryt for pizza laget med den sausen før folk vet hva det er. :knegg: Men hjemmelaget saus er bedre. Vi lager opp store posjoner og fryser posjonsvis. Veldig godt. Vi bruker en chili-og tomatbasert saus.
Det beste er, synes jeg, pizzasaus i bunn, ost og så fyll. :nam: Bruker stadig Toro, men ikke så glad i pizzafyllet.
I dag brukte jeg grove polarbrød som bunn, pizzasaus fra glass, mozzarella, sopp, løk og RÅ biffstrimler. 10-15 min i ovnen. Salt og pepper på og så ruccola på toppen. :elsker:
Sååååå enkelt og godt.
Ungene hadde kalkunpølser isteden for biff og mais i tillegg.
Bruker både Toro-fyll OG ferdigblandet familiepakkedeig fra pose som tilsettes vann. Noe annet skulle tatt seg ut.
Men jeg blander fyllet med hakket tomat og masse løk, og topper med fersk sopp og jalapeno. Blir så bra så.
(og overraskes faktisk fortsatt av at å kjøpe halvfabrikat er så fremmed for noen. At man til tross for egne matinteresser ikke vet at det å gjøre det på den måten er like selvsagt som å lage ting fra bunnen av for andre. Det høres nesten ut som om at det er litt lavmåls. Men folk kan faktisk være strålende fornøyd med en slik løsning også.)
Hjemmelaget bunn er for meg også hjemmelaget så lenge jeg har blandet den ut og bakt den ut selv. Mel ferdigblandet på pose gjør også den jobben. Smaker det samme gjør den også.
Rar? Så hjemmelaget tomatsuppe med kjøttboller er ikke hjemmelaget så lenge du lager tomatsuppen, men tilsetter kjøpekjøttboller? Og hjemmelaget wok er ikke hjemmelaget om du ikke lager woksausen selv? Det samme med hjemmelaget taco, man må lage tacosausen og salsaen fra bunnen av? Og når en lager pastaretter er det kun hjemmelaget pasta som teller?
Eh, om jeg har laget tomatsuppen, men tilsatt kjøpte kjøttboller, så er det bare suppen som er hjemmelaget, ja.
Har jeg laget pizzabunn, men hatt på ferdig fyll, så er det bare bunnen som er hjemmelaget, ja.
Wok med kjøpesaus, er... wok med kjøpesaus, ja.
Hvordan lar det seg gjøre med hjemmelaget taco om hverken sausen eller salsaen er hjemmelaget? Lefsene? Hvis bare de er hjemmelaget, så er det vel i så fall taco med hjemmelagede tacolefser?
Jeg er på linje med Niobe her kjenner jeg. Jeg kunne aldri ha kalt noe med Toro i for hjemmelaget. Bare tanken gjør meg lett klam på ryggen kjenner jeg.
(Det kan forsåvidt komme av hetetoktene og, men det trenger vi ikke å snakke høyt om. :humre:)
Hjemmelaget pizza er for meg pizza vi setter sammen hjemme. Om det er ferdig bunn, ferdig saus, e.l, skiller jeg ikke på. Det er hjemmelaget pizza uansett! Om vi lager hjemmelaget saus, så lager jeg ikke den av tomater liksom...
Jeg foretrekker virkelig torofyll foran bare tomatpure. :skremt:
Vi pleier å bruke hjemmelaget tomatsaus fra fryseren. Jeg syns en tomatsaus skal koke godt og lenge for å bli god, og gidder ikke gjøre det for bare EN hjemmelaget pizza. Så om fryseren er tom så har jeg noen toroposer i reserve.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.