Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når man snakker om kattepiss …

#1

Petronella sa for siden:

Hvordan få naboens katt til å slutte å gjøre sitt fornødne rett utenfor døra vår?? Å skyte den er tydeligvis ikke et alternativ har jeg skjønt.. :rolleyes:


#2

Adrienne sa for siden:

Hvorfor ikke? :blond:

Mamma pepret en hannkatt som markerte på huset vårt, det var særdeles effektivt. Han kom aldri mer igjen etter at mamma hadde plassert halve pepperbøssa i ansiktet på den. Særlig dyrevennlig er det dog ikke.


#3

Petronella sa for siden:

Hehe.. Fristende, fristende.. Må skaffe meg våpen da, eller gå i skogen og lage meg en sprettert.. ;)


#4

Petronella sa for siden:

Hehe.. Der kom det igjen, jeg klarte ikke lese teksten før jeg svarte.. Pepperbøsse har jo dere gitt oss, så da er jeg jo klar.. :D


#5

Ru sa for siden:

Visstnok er det mye kjerringråd ute og går på det området, en venninne av meg prøvde det meste da alle nabolagets katter brukte terassen hennes som toalett:
-Klorin
-Pepper
-Appelsinskall
-Etellerannet man får kjøpt i dyrebutikker
-Noe høyfrekvente greier


#6

Fara sa for siden:

Eddik har jeg hørt kan funke også tror jeg at jeg har hørt at man kan bruke møllkuler??


#7

Adrienne sa for siden:

Tror nok du må til med ferdig oppmalt pepper, ellers vil jo katten stikke av før du har rukket mer enn et par vridninger på kvernen din. Og jeg skal love deg at mamma fikk ut masse aggresjon ved å pepre katten.

Men seriøst, jeg tror det finnes noe greier man kan få kjøpt på dyrebutikker som skremmer vekk katten. Litt mer dyrevennlig enn pepper, og kanskje litt mer nabovennlig også.


#8

jolie sa for siden:

Jeg lagde meg mitt eget lille middel da jeg var en 9-10 år: oppklippede viskelærbiter som jeg strødde rundtomkring i blomsterbed o.l.

Effekten er dog uviss :knegg:


#9

Fluke sa for siden:

Get Off - selges i dyrebutikk (sa jeg ikke dette i en annen tråd i dag også?). Det kan sprøytes i bed, på trapper og hushjørner og på støtfangeren til bilen (og selv om du sprøyter det på luftinntaket til ventilasjonsanlegget lukter det ikke vondt for mennesker, men det får den forbanna hannkatten til naboen til å slutte å markere der).


#10

LilleLeo sa for siden:

Jeg mener jeg har hørt at noen brukte kaffegrut. Eller var det mot gnagere? :gruble:


#11

kisha sa for siden:

Jeg brukte hageslangen på nabokatta (vi var nyinnflyttet). Den var så frekk at den kom inn i stua, noe hunden min ikke synes var helt ok.
Etter at jeg hadde spylt katta ned av verandaen, så jeg eierinnen stå på sin balkong med armene i kors og se på opptrinnet. Vi har aldri snakket sammen.


#12

Inagh sa for siden:

Folk som ikke kastrerer hannkattene sine skulle søren ta blitt filleristet! :sur:


#13

Ru sa for siden:

Jo det stemmer, det prøvde hun også.

Jeg hadde stor effekt av å spyle kattene bare de kom i nærheten.


#14

Ibidelma sa for siden:

dyrebutikker selger noe som heter "katt deg vekk"
kanskje det funker?


#15

Skilpadda sa for siden:

Vi pleide å bruke appelsinskall i blomsterbedene da vi hadde katt, husker jeg, for at hun ikke skulle bruke dem som sandkasse. Hun absolutt hatet lukten av appelsinskall.


#16

Azi sa for siden:

Katter liker ikke sitron.


#17

kisha sa for siden:

En gang vi hadde kattunger, strødde jeg apelsinskall og nellikspiker langs veggene for å prøve å få dem til ikke å tisse der (inne). Jeg måtte vaske opp en blanding av tiss, nellik og appelsin. Her funket det ikke.


#18

Bokormen sa for siden:

:highfive:

For min del kunne man gjerne forby katter i tettbygde strøk også. Etter flere år som kattenabo er jeg lei av den evinnelige møkka.


#19

kisha sa for siden:

Jeg så en hannkatt sparye en dør en gang. Det omfattet hele døra og karmen over. Snakk om spredning. Da nytter det ikke bare å vaske nede. Hele veggen måtte tas.


#20

Karmosin sa for siden:

"Katt vekk" heter et middel. Har prøvd det. Lukter som en salig blanding av diverse krydder. Virker ikke som katta syntes det luktet vondt og så regnet det selvfølgelig bort med en gang. :(


#21

Olympia sa for siden:

Jeg følger tråden med stor interesse. Vi har kattemøkk foran døra vår, og jeg begynner å gå litt lei. Jeg mistenkte vår egen katt i en periode, selv om jeg ikke trodde katter gjør sånt i sitt eget "revir". Men nå har jeg fersket nabokatten to ganger. Skal ta en tur innom dyrebutikken snarest. :nemlig:


#22

Carpe Diem sa for siden:

Jeg har pleid å bruke malt pepper og chili i bedene :jupp: Det funker, men det må fylles på relativt ofte.....
Lykke til!


#23

tink sa for siden:

Abonnerer og noterer tips til sambo, som er litt lei av nabokatten som har "bosatt" seg på vår veranda og vår side av gjerdet.

Nøyer seg ikke med litt tiss for å si det sånn. :mad:


#24

annemede sa for siden:

Man blir kanskje ikke sett på som verdens beste nabo om man spyler ned katten til naboene? :blond:


#25

Corona sa for siden:

Ute etter det samme jeg og. :nemlig: Stinker på trappa og av bilen. :(



#27

safran sa for siden:

:knegg: Veldig bra!


#28

cilen sa for siden:

Menneskehår inni en nylonstrømpe e.l. funker mot elg og rådyr ihvertfall.. Kanskje mot katter også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.