Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Larvesjokolade


#2

Puslingen sa for siden:

Eg hadde lyst på sjokolade i går, før eg oppdaga den artikkelen. Eg har fremdeles ikkje lyst på sjokolade... Eg slutter heller å spisa sjokolade, enn å spisa det der. Og sjølv om eg var like bestemt på at eg ALDRI skulle spisa froskelår eller snegler, så blir eg nok heller gal enn å gå tilbake den der.


#3

GydaG sa for siden:

Tenk at det endelig kommer noe som får meg til å miste lysten på sjokolade. :rørt:


#4

Kitty Bastard sa for siden:

Elendig "artikkel". Ikke uvanlig for VG.

Insekter i matlaging er generelt en God Ide, men det kan rett og slett ikke presenteres på den måten. Å dandere larver på sjokkis for å vise hvor fint det er med larver som mat blir for dumt.

Det er snakk om en enkel, neste utømmelig kilde til god næring. Etter alt vi vet så vil det være miljøvennlig og enkelt å utføre økologisk å produsere. Nåværende generasjoner kommer ikke til å få det til, vi er for fanget i æsj-faktoren, men jeg håper virkelig at man finner en vei.


#5

Shamu sa for siden:

Jeg må jo innrømme at jeg ikke kommer til å teste ut kulinariske larveopplevelser....


#6

rajraj sa for siden:

Hess, hvorfor skal det være så mye eklere å spise larvesjokolade enn for eksempel honning?


#7

Kitty Bastard sa for siden:

Dessuten så spiser vi diverse ekle monstre fra havet uten å blunke.


#8

rajraj sa for siden:

Ja. Har du noen gang faktisk sett på en reke? Da snakker vi insekt!


#9

Mani sa for siden:

Det er vel en psykisk sperre mer enn noe annet, men jeg skal innrømme at det blir en hard nøtt å komme over.
Ikke helt der enda. :skeptisk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.