Jeg og mannen elsker Mim sitt brød, men 5-åringen har, etter flere måneder, enda ikke trykket det til sitt hjerte. Han liker best "litt lysere brød" som han sier, og blir überlykkelig om han får fersk kneipp i stedet.
Jeg har prøvd meg på å bake kneipp-lignende brød, men alt blir tørt og smulete etter frysing. Er det noen som har oppskrift på et saftig, halvgrovt brød, som holder seg godt i matpakka, og som tåler frysing?
Jeg gjør som regel rundstykker for jeg synes de holder seg bedre, men de tar jo litt mer plass i fryseren. Jeg har ikke noen bra oppskrift for jeg bare synser litt når jeg baker, men har alltid heller litt løs deig enn for fast. Hva med Nennes grove rundstykker?
Vil bare presisere at jeg tenkte på Nennes grove. Jeg har aldri gjort det som brød, men det går jo helt sikkert helt bra.
Steketid, ja si det. I hvert fall 30 minutter, men trolig mer avhengig av hvor stort du gjør det. 45 minutter virker kanskje rimelig. :vetikke: Eventuelt så skulle jeg begynne på 225 grader og senke ned til 200 etter 10 minutter. Prøv med et først så ser du om det ble bra.