Jeg skal lage en slik kake til dåpen til minste frøkna på søndag, men finner så mange forskjellige oppskrifter. Noen er med vaniljekrem og noen med romessens.
Jeg har aldri laget en slik kake. Noen her som vil hjelpe en uvitende kakebaker med en velprøvd oppskrift eller tanker rundt hva som gjør en slik kake god?
Kvæfjordkake er den med romfyll og hakkede mandler, Verdens Beste er med (vanilje)krem og mandelflarn.
Gå på Det Søte Liv så finner du oppskrift på begge og forklaring på forskjellen.
Jeg lager vanijekrem og heller oppi en god del romdråper. Det blir veldig godt. Jeg har i alle fall fått fast jobb til alle barnedåper, konfirmasjoner, brylluper og store dager i slekten.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.