Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor finner jeg lasagneplater av fullkorn?

#1

Mei sa for siden:

Er det noen som har sett lasagneplater med fullkornspasta? Mener vi har hatt det tidligere. Jeg har funnet med spelt, men de så like lyse ut som de vanlige.


#2

polarjenta sa for siden:

Jeg kan ikke huske å ha sett bare plater, men det finnes jo sånne pakker med lasagne med fullkornspasta, så da bør det vel finnes også bare plater.


#3

trøtt sa for siden:

Det lurer jeg på også. Før fant jeg på ica maxi, men nå har jeg ikke sett det på en stund. Fra AXA var de jeg kjøpte.


#4

Mei sa for siden:

Jeg vil ha kun platene ja. Resten av lasagnen lager jeg best selv. :nemlig:


#5

polarjenta sa for siden:

Ja,, jeg er enig i at hjemmelaget er best, men når de lager de der pakkene med fullkornspasta, så burde de jo kunne selge de løst også.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg mener jeg har sett på helsekostbutikk. :jupp:


#7

Mei sa for siden:

Jeg har vært på tre ulike helsekostbutikker i dag, og alt jeg fant var de av spelt - som så akkurat like lyse ut som den vanlige.


#8

shute sa for siden:

På harrytur. :nemlig:

(Mye mulig noen i Norge forhandler det merket også, da)


#9

Jeanett sa for siden:

Det lurer jeg også på.
Kanskje de store kjedene har? Type Ultra osv


#10

Mei sa for siden:

Vår Ultra har i allefall ikke.


#11

Ciela sa for siden:

Ikke min tidl. ultra , nå meny butikk heller .


#12

Hyacinth sa for siden:

Jeg trodde Barilla hadde fullkornsplater.


#13

Pia sa for siden:

Er det karbene som gjør at du vil ha fullkorn? Isåfall kan jeg anbefale squash. Bruk en ostehøvel på langs og legg squash-strimlene som lasagneplater. Kjempegodt og sunt. :nemlig:


#14

Hyacinth sa for siden:

Det er vel like mye karber i fullkorn, om enn litt langsommere kanskje.

Squah har jeg prøvd som tagliatelle, og det var ikke spesielt godt, synes jeg. Og jeg er ikke kresen. Jeg tror jeg hadde neper i lasagnen en gang også.


#15

Pia sa for siden:

Squash er mye bedre som lasagneplater enn tagliatelle. Jeg synes det er bedre enn pasta i lasagnen.


#16

Røverdatter sa for siden:

På Meny har de godt utvalg av det. Fra de fleste "vanlige" pastamerkene.


#17

Hyacinth sa for siden:

Får gi det en sjanse, da. Det er veldig tynt? Legger du flere oppå hverandre? Ellers blir de jo kokt i stykker temmelig fort.


#18

Pia sa for siden:

Ja to lag. Men de gir litt veske, så tenk på det når du lager kjøttsausen. Eventuelt kan du strø litt salt på squashen, og la dem ligge en stund før du koster det av.


#19

Mei sa for siden:

Det er ikke i utgangspunktet et lavkarbospørsmål nei. Det er årevis siden vi sluttet å spise lys pasta i Mei-heimen, men nå når jeg har begynt å lage mye lasagne mangler jeg et alternativ til den lyse pastaen. Alternativer som ikke er pasta er forøvrig ikke å forakte.

Jeg har ikke sett noen på Meny her hos oss.


#20

Mei sa for siden:

Jeg har fortsatt ikke funnet det noe sted. :leppe:


#21

United sa for siden:

På Meny her har de. Da er det i basisutvalget, og du kan spørre om de vil ta det inn. Meny bruker være greie på sånt.


#22

Mei sa for siden:

Vi har Meny som nærbutikk, og de har det ikke. De så også rart på meg da jeg spurte om det fantes. Kanskje jeg bør sende en mail slik at jeg Treffer Rette Vekommende.


#23

dutte sa for siden:

Vi kjøper også våre hos Meny.


#24

Nera sa for siden:

Har du prøvd på helsekost? De har i hvertfall grov speltpasta av den mørke typen, så kanskje også lasagneplater?

Eller Coop Änglamark?


#25

Mei sa for siden:

Speltpastaen er ikke grov - den er bare av spelt. I allefall de stedene jeg har sett.


#26

Nera sa for siden:

Demeter/Helios har grov speltpasta, av fullkorn. Den er i gul pakke, og selve pastaen er mørkebrun når den er tørr. Om det finnes lasagneplater i samme serie, vet jeg ikke, men det er verdt å sjekke ut. :) Spaghettien anbefales i hvertfall på det varmeste.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.