Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kutte opp avocado på forhånd?

#1

Bluen sa for siden:

Jeg skal ha avocado i en salat. Det skal være soyasaus på, så fargen blir for så vidt brunlig uansett, men hvis jeg skjærer opp avocadoen nå, blir den kanskje både vond og brun om tre timer? Kan jeg ha på sitronsaft og legge bitene kjølig i en tett boks, f.eks.?


#2

Benzo sa for siden:

Sitronsaft, steinen oppi og tett boks.


#3

Palmen sa for siden:

Det de andre sa. Skal du lage den digge retten din med mango og salma? :nam:


#4

Benzo sa for siden:

Vil gjerne ha oppskrift på digg rett med mango og salma. :nemlig:


#5

Syrin sa for siden:

Eg har både salma, soya og avocado, og ingen ide for middag i morgon. Tar gjerne imot oppskrift :D


#6

Bluen sa for siden:

Ja, eller rettere sagt Monsoons rett! :jupp: Vi skal ha den som forrett. Omtrent like deler salma, avocado og mango deles i terninger. Tilsett frisk, hakket koriander og soyasaus - voila! (Nå må jeg ta forbehold om at andre kan ha ulike blandingsforhold og fremgangsmåte, altså.)

Avocadosteinene ble kastet, men jeg håper det går bra allikevel.


#7

Hyacinth sa for siden:

Og salmaen er selvsagt rå? Ja? Små terninger? Skiver?


#8

Bluen sa for siden:

Rå, ja. Jeg har kuttet den i små terninger - samme fasong på alle hovedingrediensene.

Det gikk for øvrig bra med avocadoen!


#9

Mikkeline sa for siden:

Har du den som hovedrett, med brød til? Eller er det en forrett eller siderett til noe annet?


#10

Bluen sa for siden:

I går hadde vi den som forrett, men vi har ofte brukt det som helgekveldsmat også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.