Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Chers unge elskere

#1

Filifjonka sa for siden:

I Magasinet i dag står det om Chers appetitt for yngre menn, og at hun ble kjent som den opprinnelige "cougar". På listen over unge elskere står bl.a. Warren Beatty (snart 74), Eric Clapton (snart 66) og Gene Simmons (61).

Cher er 64 år. Hva er det som regnes som jevnaldrende menn for en dame på 64, må man opp på noen og åtti for å ikke være cougar?



#3

Pelle sa for siden:

Seriøst?


#4

Éowyn sa for siden:

Hvordan kan man være en cougar når to av elskerne er eldre enn henne selv og den siste bare 3 år yngre?

Her har nok journalisten (eller "journalisten") misforstått. Ev. synes det er helt forferdelig at damer på 64 har sex og dermed må sette en merkelapp på dem.


#5

Nenne sa for siden:

Hvis lista er lang som et vondt år og resten er 15-20 år yngre, så er vel disse tre ikke representative og burde vært utelatt, men hvis det er flere på deres alder burde heller artikkelen ha handlet om at Cher liker menn. Punktum. Jeg har ikke lest Magasinet i dag, så jeg aner ikke noe om lista bare så det er sagt.


#6

Skilpadda sa for siden:

Det høres jo bare urteit ut. Jeg googlet kjapt "Cher cougar" og fant straks en liste over tidligere kavalerer som alle er en god del år yngre enn henne, dessuten en opplysning om at hennes nåværende kjæreste er 24 år yngre enn henne, så hvorfor journalisten i Magasinet nevnte akkurat de der, kan man jo virkelig lure på.


#7

Filifjonka sa for siden:

Lista der var vel på sju, hvis ikke jeg husker feil. En av dem var Tom Cruise, så det var jo noen klart yngre. Men jeg stussa jo da jeg så Warren Beatty, så da måtte jeg bare google alderen på dem. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.