Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ovnsbake lettsaltet torsk

#1

konsulenten sa for siden:

Kan man ovnsbake lettsaltet torsk? Har aldri prøvd annet enn å trekke den i vann, så jeg er litt usikker. Kan det bli for salt? :confused:


#2

Hinkelpinkel sa for siden:

Det går ypperlig, men ha den da i folie sammen med noen vannholdige grønnsaker. For eks tomater, løk,parika, oliven og litt olje...og vips nesten en bacalao...;)


#3

konsulenten sa for siden:

Jeg har allerede prøvd, men takk for svar. Jeg stekte den i ildfast form på en seng av grønnsaker og tomatsaus. Det ble godt, ikke for salt :).


#4

Mamari sa for siden:

Hvor lenge og på hvilken temperatur hadde du den?


#5

konsulenten sa for siden:

Torskefileten delte jeg i passe stykker og stekte ved 225 grader i 10 min. Da var den fast og fin og delte seg i flak når jeg klemte litt på den.

Vanligvis bruker jeg "naturell" torskefilet når jeg skal steke i ovn, men av en eller annen grunn hadde butikken bare lettsaltet torskefilet denne gangen. Det ble godt det og, men jeg tror jeg foretrekker vanlig torskefilet (jeg har vent meg til litt mindre saltsmak på maten).


#6

Mamari sa for siden:

Supert,det skal prøves. Har hittil bare laget bacalao av det men det høres ypperlig ut å tilberede på den måten. Enkelt og fryyktelig sunt da gitt!


#7

Brutus_ sa for siden:

Jan det er den beste måten. Ha den i en form med litt olje i og sett tempen til 80. La den stå i en liten halvtime. Smelter på tunga.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.