Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Babyshopping i England

#1

Isolde sa for siden:

I påsken reiser vi til newcastle på shopping. Får engangstønaden i løpet av neste uken og tenkte jeg skulle kjøpe litt ting til babyen i england.

Hva er billig og hvor bør jeg gå??

Jeg trenger:

  • sengetøy
  • klær
  • babycall (tenker kansje dette blir litt dumt på grunn av forskjellen på støpselet?)
  • vugge (kansje litt tungt å ta med seg?)
  • mammaklær
  • leker som babygym og uro

og sikkert mye annet.. bare til å komme med tips.

Jeg er ute etter billige ting som ser bra ut og kansje er litt anderledes enn det de har på sparkjøp og kid her hjemme. Jeg er ikke opptatt av merker eller at kvaliteten på klærene skal være kjempebra.. brukes jo bare en liten stund uansett.


#2

~TM~ sa for siden:

Jeg aner ikke om det er billig, men www.jojomamanbebe.co.uk/ har vel utsalg flere steder i England (har ikke sjekket om det noe i nærheten av Newcastle). I tillegg har vel Mothercare butikker rundt omkring?


#3

Isolde sa for siden:

Det er Mothercare der vi skal hvertfall... har planer om en tur innom der.. men fant ikke noe som skrek etter meg på hjemmesiden deres.


#4

~TM~ sa for siden:

Jeg flirer forresten godt av tittelen din på denne tråden. Hvor skal du shoppe babyen da? ;)


#5

Stikka sa for siden:

Sengetøy tror jeg du kan droppe. De bruker ikke dyne på babyer der borte, ikke så vanlig til de større heller. Det brukes tepper og laken.

Kjøper du babycall så kan du bytte støpsel når du kommer hjem, men vet ikke om det er særlig å spare på det.

Vugge blir nok i tyngste laget ja.

Klær kan du finne veldig mye fint. Særlig www.next.co.uk og www.mothercare.com har mye fint til de minste. (Next har også mye fint i mammaklær og vanlige dame/herreklær.) www.marksandspencer.com har også endel fint. Finner du en større www.boots.co.uk har de også klær og utstyr til de minste. www.mamasandpapas.co.uk har også babystæsj.

God shopping. Tror nok ikke det skal bli noe problem å få brukt penger på babystæsj. :)


#6

Isolde sa for siden:

selger de ikke babyer i england? tror det var der man kjøpte sånt jeg..

takk for mange tips :)


#7

Jenna sa for siden:

Tenkte akkurat det samme, før jeg begynte å lese innleggene. :fnis: Ble neste nysgjerrig på hvor man kan handle babyer fra.

Men ser du har fått mange gode tips, Isolde. Jeg fant masse fint på Next, sist jeg var i London. De hadde masse fint guttetøy.

Lykke til med shopping! kjempemisunnelig


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.