Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lavkarbo shmalkarbo maiday

#1

era sa for siden:

Har hold på i tre uker .
Jeg er blakk, fortsatt feit og har drit vondt i magen ,vi snakker massiv gassproduksjon og ikke spesielt eh fast mage for å si det sånn, føler meg som en våt klut og er småspent på når denne fantastiske virkningen skal kikke inn.....

Den ene tingen som er positivt er at jeg har stabilt og eksemplarisk blodsukker, og har ikke skutt insulin en gang siden fødsel, men det har jo også noe med amming å gjøre.

Spiser godt og variert(ok drit lei tunfisk og egg) ligger på mellom 30 og 100g karb om dagen..

Hva pokker er det vi gjør feil !!!


#2

Maxine sa for siden:

Litt vanskelig å si, lettere om du hadde skrevet hva du hadde spist noen dager?

For meg tok det litt tid før magen stabiliserte seg, men jeg fant også ut at noen matvarer provoserte frem magevondt.

Godt at blodsukkeret holder seg bra og stabilt! Har selv god erfaring med at det kan reguleres ved kosthold, jeg er i faresonen selv, veldig arvelig belastet, for å si det slik.


#3

Left sa for siden:

Du må nesten skrive opp eksempel på dagsmeny før det går an å svare :)


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg gjør det samme som deg. Jeg raser ikke akkurat ned i vekt, men jeg kan ikke klage over 2,5 kilo på 3 uker (nesten alt kom den første uka, så jeg mistenker at det var mest vann).

Jeg har heller ikke oppdaget noen voldsom effekt på kroppen akkurat. Magen min fungerer motsatt av din, men jeg er skrekkelig oppblåst og har en skikkelig ekkel smak i munnen hele tiden.

Når man bare begrenser karboopptaket litt og ikke "fjerner" det helt, må man tenke litt på kaloriene i tillegg til karbohydratene. Dette er menyen jeg spiste i går (og som jeg tror er ganske grei sånn lavkarbomessig):

Frokost: havregrøt på store havregryn med 2 ss cottage cheese og en kaffe latte
Lunsj: Salat med diverse grønnsaker, litt dressing, et egg, masse spekeskinke og et lite stykke brie samt en skål med sellerirotsuppe.
Mellommåltid: ett fiberrik knekkebrød med tre skiver kalkunpålegg
Middag: blomkål- og brokkolisuppe med kylling
Kveldsmat: 2 stk delikatesse knekkebrød med hamburgerrygg og gulost (jeg pleier egentlig å spise en skyr med litt nøtter)


#5

Slettet bruker sa for siden:

Er det en ketogen diett du driver med, era? Isåfall må du lese deg grundig opp først så du får det riktig, eller finne et ferdigopplegg som du følger nokså slavisk.

Hvis ikke opplegget ditt er såpass strengt så må vi se på hva du får i deg - du skal jo ikke ha det sånn der.


#6

era sa for siden:

Jeg tror vi har gått ut litt for hardt eller har en magevirus...prøver generelt å få i oss så lite karb som mulig eller så har vi laget mange oppskrifter fra minlavkarbomat.blogspot.com/

Etter en blakk uke føles det som vi har levd på tunfisk egg, mandler og brokkoli og det lukter bare ikke godt i heimen:/

I dag har jeg en kontrolert sprekk med litt karb og mindre fett for å se om det hjelper- mageskinnet sprekker snart av luft og det er godt gjort tre mnd etter en fødsel...


#7

m|nken sa for siden:

Går du ut og inn av ketose med menyen din? Ser du varierer mellom 30 og 100 g karbohydrater. Kan det tenkes at du må holde et jevnere antall karbohydrater?


#8

era sa for siden:

Hvordan føles ketose? :amatør:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.