Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matbokser

#1

Søster sa for siden:

Vi er en nistefamilie med altfor få matbokser. Det går jo ikke i lengda.

Har du den perfekte matboksen som tåler daglig bruk og oppvaskmaskin?

Og som passer til skiver, middagsrester, litt grønnsaker, pannekaker... (ikke alt på en gang, nødvendigvis)
Kanskje med flere rom?

Vis meg. :vilha:


#2

allium sa for siden:

Som regel bruker vi den største og den minste. I den minste er det frukt og grønt. Den legges opp i den største sammen med skivene.


#3

Søster sa for siden:

De var fine!
Hvor kommer de fra? Link?



#5

~TM~ sa for siden:

Jeg tror de der er fra Tupperware.


#6

Heiko sa for siden:

Litt på siden, men jeg har oppdaget at man faktisk kan ha for mange matbokser. Ungene har veldig mange matbokser og de har en mor som ofte glemmer å ta de med hjem fra barnehagen. Jeg mistenker at grunnen til at jeg glemmer det er at vi har så mange at det ikke er så farlig om de ikke blir med hjem hver dag. Innimellom har jeg med hjem en hel bærepose med matbokser……og personalet fniser av meg.

:sparke:


#7

allium sa for siden:

:jupp:


#8

Sitron sa for siden:

Nille har faktisk en genial matboks til skoleunger. Foretrekker den fremfor den fra tupperware jeg har.


#9

Sue sa for siden:

Jøss, jeg har aldri tenkt på deg som så vimsete, Heiko! Føyer meg inn sammen med personalet og fniser litt jeg også :fnis:


#10

Virra sa for siden:

Hihi...jeg kjente meg så godt igjen :D


#11

Irma sa for siden:

Hvis det er denne du har bestilt, er det ikke fra Tupperware:

Jeg satt og tittet på denne i dag, og har bestemt meg for å bestille. Er usikker på hvor det lønner seg å kjøpe. Danmark, England eller USA. Pris og porto varierer mye.

www.laptoplunches.com/

Denne er fra Tupperware:


#12

~TM~ sa for siden:

Jeg kommenterte søster sitt innlegg og hun viste til et bilde. De som er avbildet i hennes innlegg er fra Tupperware.


#13

tink sa for siden:

Det gjør de visst av oss også. Eller de er imponert over småen, som har såå mange forskjellige matbokser - og likevel god kontroll på hva som er hans. Sånn er det med smarte barn gitt. :stolt:

Har tatt meg sammen og blitt flinkere til å vaske de vi bruker. Får dem med hjem, men det hender jo de blir liggende i sekken eller på vei til kjøkkenet.

Se egendefinert tittel...


#14

tink sa for siden:

Bilde? Flott med alt som er billig.


#15

Observatøren sa for siden:

Her har vi 3 matbokser på ett barn. En av typen Disney med to rom, en firkantet med larve på og en SynnøveFinden-reklameblikkboks.

Denne liker vi. Bare med Lynet McQueen på må vite.


#16

allium sa for siden:

:jupp:

Den har vi også. Med Ole Brumm; det aksepteres faktisk fortsatt. Må bare sørge for at hun ikke ser det Diddl-motivet. Det er den, og Tupperware-boksen, som blir brukt.


#17

~TM~ sa for siden:

Poden har en slik og har tidligere hatt en tilsvarende med Gråtass, Jeg synes låsen på dem blir altfor fort "slapp".


#18

safran sa for siden:

Jeg lurer. Fins det noen forskning på hva slags plast man pakker maten i, og om denne avgir skadelige stoffer?


#19

Fluke sa for siden:

Da jeg solgte Tupperware lette jeg lenge etter forskning på giftstoffer i TW, men fant aldri noe. De som var "sjefene" mine sa at det fantes og at TW ikke avga farlige gasser og at de skulle finne dokumentasjon til meg, men jeg så skjedde det ting som gjorde at jeg ikke fikk dette (lageret ble lagt ned og nye personer overtok ledelsen). Jeg tror altså at TW er sikkert, men har ingen dokumentasjon på dette, dessverre.


#20

Fluke sa for siden:

Oi, for et vannvittig dårlig formulert innlegg -selv til meg å være. :flau:


#21

safran sa for siden:

Jeg tror nok også at TW er trygt, for sleiver og øser er iallefall uten giftstoffer. Men jeg lurer litt på sånne billig-matbokser. Jeg er skeptisk til det mosatte er bevist.


#22

LaBanga sa for siden:

Vi har hatt mange typer, men synes selv at Tupperware sine er de som holder seg best. Har også en lego-matboks, kjøpt i legoland som er veldig holdbar. Det er ingen lås på den, man bare trer den over hverandre. Men ungene synes den er litt vanskelig å åpne av og til.


#23

Olympia sa for siden:

Jeg har god erfaring med matbokser fra [url]www.lunchboxes.com[/url]

Har bestilt både vanlige i plast og metallbokser, og sånne "Bento Box" med mange rom i, og synes de holder seg fin veldig lenge. Dessuten har de så fine matbokser, og jeg liker å ha en matboks som ikke alle andre har. :barnslig:


#24

Soffers sa for siden:

TM: Når bestilte du din Laptoplunsjboks? Spent på når min kommer! :hyper: Fikk mail 16. mars at ordren min var 'shipped'...
Ungene har også en som ble vist på første bilde i tråden her, Babuska fra TW. Den ene lille har kommet bort, så jeg er veeeeldig fristet til å kjøpe sånne Laptopbokser til alle i familien på sikt. Hver vår fargekombinasjon, åff kårs! :blafre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.