Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sentrallåstrøbbel

#1

løvemor sa for siden:

Sentrallåsen på bilden min har begynt å leve sitt eget liv. Skulle ut og kjøre i går, men det gikk dårlig for batteriet var helt flatt. Med god hjelp av snille naboer fikk jeg start på den igjen og mens jeg kjørte rundt etterpå for å få batteriet friskt igjen, gikk sentrallåsen opp og ned av seg selv akkurat som det passet den. Dette fortsatte den med etter at jeg hadde stoppet også. Så jeg tok ut sikringen.
Er det noen som har vært borte i dette før og som vet om det er noe å gjøre med det og evt hvor blakk jeg kommer til å bli etterpå??


#2

Solregn sa for siden:

Jeg var borti dette på min forrige bil, ikke noe gøy. OG ja, det kostet noen tusenlapper å få fikset det! Trur jeg mååte ha ny lås rett og slett!


#3

Juste sa for siden:

Vi reparerte akkurat sentrallåsen på vår Citroen Xsara, det kostet 1800 kroner, men det kommer helt an på hva som er problemet. Hos oss hadde sentrallåscomputeren hengt seg opp, men de slapp og bytte den, vi byttet kun en lås.

Du kan jo prøve og ta ut batteriet av fjernkontrollen din, du skal da ikke trenge og ta sikringen på bilen hele tiden? Det kan jo også være at fjernkontrollen til sentrallåsen er gåen?


#4

Kirsebær sa for siden:

:gaah: Vi har samme problemet. Plutselig låser bilen seg, og plutselig funker ikke sentrallåsen når vi skal låse opp bilen.
Vi har i hvertfall blitt nøye på å ikke la nøklene stå i bilen når vi koster snø og slikt...

Har ikke fått noen til å se på det ennå, så jeg har ingen gode råd å komme med.


#5

løvemor sa for siden:

Vi har ikke sånn fjernkontroll. Bare sånn system at når man låser opp på førersiden så går resten av låsene også opp.

Har forøvrig enda ikke gjort noe med dette. Denne måneden er det både forsikringer og veiavgift så vi får låse opp på 'gamlemåten' en stund til.


#6

Solregn sa for siden:

Var akkurat den type lås jeg hadde også, da jeg hadde samme problemet...
Er utrolig irriterende når det skjer!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.