Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Punktert dekk - tips?

#1

Anda sa for siden:

Noen som har erfaring med lapping av dekk til Simovogn? Tips?

Faenskapet har punktert, og jeg må på tur i dag. :mumle:

Det ser lite og kjipt ut å komme til, jeg er ingen kløpper på lapping av sykkelslanger, og Knøtto bråker ved siden av selvsagt.

Har tre alternativer jeg kommer på så langt:
a)kjøre til babybutikk og kjøpe nytt hjul når butikken åpner,
b)kløne selv med skrikende baby og sannsynligvis ikke få det til :ikkepraktiskanlagt:
c) trille i skranglete turtrille med 5,5 mnd gammel baby og satse på at Andamannen fikser i kveld (får ikke tak i ham på tlf nå).

Hva ville DU ha gjort?


#2

Camomilla sa for siden:

Jeg ville ha valgt alternativ A.



#4

kisha sa for siden:

Alternativ A.
Du har vel allerede selv funnet ut hva du skal gjøre. :jupp:


#5

Anda sa for siden:

Det endte med tur til babybutikk for å betale dem for å skifte slange. :genialt:

Det som imidlertid forundrer meg stort, er at det er så stor forskjell på butikker i samme kjede. Den første jeg ringte, kunne ikke svare på noenting, og mente jeg måtte ta med meg hjulet innom, så kunne de se på det for å se om de hadde samme. "Men det ble dyrt", som hun sa. Og hvor mange hjulmodeller har egentlig Simo til sine kombiunderstell? Det andre tipset damen kom med var at noen trehjulssykler hadde omtrent samme dimensjon, så jeg kunne dra til en sports-eller lekebutikk for å lete der... Hallooo!

Etter den samtalen ble jeg så grinete at jeg ringte til en annen butikk i samme kjede. Traff på en hyggelig dame som sa at joda, de hadde slanger. Kostet 59,90, og de byttet den for en hundrings. "Hvis det ikke stod 50.000 i kø, da!"

Hva er det med butikkansatte, egentlig? Nuvel, siste butikk fikk tilslaget, jeg har fire hjul med luft og en vogn som kan trilles, så nå begynner turen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.