Pelen sa for siden:
Om 8 timer skal vi spise flundre, jeg har ikke tenkt å handle noe før det. Noen som har noen god oppskrift med ting man har hjemme? Steke med egg/panering har jeg ikke lyst på.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Pelen sa for siden:
Om 8 timer skal vi spise flundre, jeg har ikke tenkt å handle noe før det. Noen som har noen god oppskrift med ting man har hjemme? Steke med egg/panering har jeg ikke lyst på.
Elin sa for siden:
Snakker vi flyndre?
Jeg synes det desidert beste er stekt flyndre. Stekt i masse smør og deretter spise den med persillesmør og hjemmelaget potetstappe og revet gulrot til.
Vanskelig å få tak i flyndre her på øvre Romerike dessverre....
Pelen sa for siden:
Ja, vi snakker vel flyndre. :knegg: Flounder.
Jeg har tenkt å ha potetmos til og spinat, jeg pleier å steke, men ble litt lei det. Du steker den som den er? Ikke noe egg eller lignende på? Flyndre blir kanskje tørrt i ovnen? Jeg vet at mamma snurret flyndre rundt noe og la det inn i ovnen.
Elin sa for siden:
Fileterer og steker ja. Pepper og salt og litt sitron og masse smør i panna så det ikke svir seg. Ikke egg eller panering, da forsvinner fiske-smaken synes jeg.
Pelen sa for siden:
Ja, jeg synes også panering ødelegger. Sønnen liker det, men det kan jeg gjøre til ham.Nextlife sa for siden:
Dersom man skal ovnsbake eller dampe flyndre er det absolutt tryggest å rulle de i rullader eller inn i noe for å unngå at de blir tørre.
Du kan smøre fileten med noe du liker og som passer med tilbehøret du skal ha, f. eks rød eller grønn pesto, sennep, baconstrimler og parmesan osv, rulle de sammen og så ovnsbake. Rulladen kan godt dekkes med et stykke speket skinke eller bacon, et stort spinat,- eller kålblad o.l før den ovnsbakes.
scilla sa for siden:
Godt og steke den i smør, presse sitron over og sprøstekte kapers. Hjemmelaget potetmos med en liten dæsj trøffelolje i. Nam!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.