Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som kan hjelpe med konsertbilletter i USA - haster!!

#1

Bomull sa for siden:

Jeg forsoeker forgjeves aa faa tak i billetter til The Big 4 i Indio, California 23. april.

For aa bestille via ticketmaster.com maa man bo i USA eller Canada, og jeg naar ikke frem paa telefon. Det er ikke tilfeldigvis noen med US adresse som kunne hjulpet oss? Vet det er mye aa be om, men det hadde vaert den perfekte 30 aarsgave til mannen naar vi foerst er over og det passer med tid og sted ...

:blafre:


#2

Bomull sa for siden:

Kom igjennom paa telefon etterhvert og fikk billetter ... :lykkelig:

Men ungene hang i hver sin arm og jeg tror jeg i rushet oppga feil mailadresse, en bokstav ekstra i etternavnet :sjokk: ...har ikke faatt bekreftelse og etter 20 nye minutter i telefonkoe, kunne de fortelle meg at det ikke fantes noen bestilling paa kredittkortnummeret mitt. dobbelt- :sjokk:

Naa vet jeg ikke hva jeg skal tro, men med informasjonen jeg ga saa skulle en jo tro at de hadde faatt beskjed dersom nummeret jeg oppga sammen med exp.date og securitycode ikke var gyldig!??

Jaja, jeg tror billettene skulle dukke opp pr. post, hentes paa postkontor, saa da faar vi bare se da - ikke minst om beloepet blir belastet mastercardet.

Kroelleboell!!


#3

Bomull sa for siden:

Puh ...jeg fikk soekt frem order# og annen info gjennom nettsiden til Ticketmaster - da vet jeg at alt er i orden!!

Hurra - dette blir bra!!! :D


#4

Anne C sa for siden:

Du må få deg norsk tastatur på det nye vidunderet ditt.


#5

Pelen sa for siden:

Er inne fra mobiolen, men det løste seg?


#6

Bomull sa for siden:

I know, men ting tar tid ...:p

Pelen: Ja, det ordnet seg. Fikk soekt billettene opp via Ticketmasters nettsider, saa der ser jeg jo at baade kortnummer og alt stemmer. :jupp:


#7

Pelen sa for siden:

Flott!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.