Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kveiteskiver

#1

mamaria sa for siden:

Det har jeg i frysen ser jeg. Har aldri laget noe av det før.
Forslag til hva jeg kan bruke dem til/retter jeg kan lage med dem?
Det er jo ikke fileter, så da fremstår det som litt pes å lage noe av dem for meg, men noe må jeg finne på.


#2

United sa for siden:

Du kan steke dem i smør, det er himmelsk. Eller koke. Begge deler er godt.


#3

Miss Norway sa for siden:

Tine dem langsomt, så koke dem (dvs trekke dem) og servere med hvit saus (gjerne med litt vermuth i) og kapers. :nam:


#4

Svanhild sa for siden:

Snurr dem i ei blanding av mel, salt og pepper, og sprøsteik dem. Kokt potet, agurkskiver og en dæsj rømme, så blir det et herremåltid :)


#5

Kosmokula sa for siden:

Nom-nom!
Kveite er godt :)
Bruker trekke skivene i saltet vann og servere de med kokt potet og gulrot, smeltet smør, rømme og agurksalat.


#6

United sa for siden:

Kokt kålrot passer veldig bra til kokt kveite.


#7

Karamell sa for siden:

Avkokt kveite er det besteste!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.