mamaria sa
for 14år siden:
Det har jeg i frysen ser jeg. Har aldri laget noe av det før.
Forslag til hva jeg kan bruke dem til/retter jeg kan lage med dem?
Det er jo ikke fileter, så da fremstår det som litt pes å lage noe av dem for meg, men noe må jeg finne på.
United sa
for 14år siden:
Du kan steke dem i smør, det er himmelsk. Eller koke. Begge deler er godt.
Miss Norway sa
for 14år siden:
Tine dem langsomt, så koke dem (dvs trekke dem) og servere med hvit saus (gjerne med litt vermuth i) og kapers. :nam:
Svanhild sa
for 14år siden:
Snurr dem i ei blanding av mel, salt og pepper, og sprøsteik dem. Kokt potet, agurkskiver og en dæsj rømme, så blir det et herremåltid :)
Kosmokula sa
for 14år siden:
Nom-nom!
Kveite er godt :)
Bruker trekke skivene i saltet vann og servere de med kokt potet og gulrot, smeltet smør, rømme og agurksalat.
United sa
for 14år siden:
Kokt kålrot passer veldig bra til kokt kveite.
Karamell sa
for 14år siden:
Avkokt kveite er det besteste!