Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizzatopping når man har egg- og melkeallergi

#1

Kahlan sa for siden:

Poden fyller år snart og en av kameratene har egg og melkeallergi. Han vil gjerne servere pizza, men hva har jeg i stedet for ost? Finnes det melkefrie ostealternativ som kan brukes? Eller noe annet?


#2

Ina sa for siden:

Kompisen til sønnen min har også melkeallergi, og han bruker ikke ost i det hele tatt på pizzaen.


#3

Dragen sa for siden:

Soyaost.

Knust potetgull, for eksempel Maarud med salt. (Ikke sørlandschips, de er det melk i).

Tortillachips.


#4

Acino sa for siden:

Signerer det med knust tortillachips; noe litt salt og sprøtt.


#5

kamp sa for siden:

Soya ost anbefales ikke med mindre man er vant til soya smak :niks:

Knust tortilla chips er best ;)


#6

Nin sa for siden:

Jeg lager pizzasnurrer uten ost i, det er like godt som de med ost. :slankerseg:


#7

DM sa for siden:

Tortillachips er bra. Poden er veldig fornøyd med pizzasnurrene de lager til ham på skolen. De er gluten og melkefrie. Og utover det, så såg jeg i en kokebok for noen dager siden, og så noe som het tyrkisk pizza. Det var rett og slett en åpen calzone. Deigen var brettet opp med en åpning på toppen, og så masse deilig pizzafyll nedi!


#8

Kahlan sa for siden:

Mmm, tortillachips hørtes kjempegodt ut, tror faktisk jeg må prøve det selv også. Og så tar jeg meg en liten prat med gutten, kanskje han liker den best uten.

Og tusen takk for tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.