Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Middagsplan februar 2011

#1

Harriet Vane sa for siden:

Her er vår middagsplan for de neste ukene.


#2

DM sa for siden:

Du er så flink! :) Mange gode tips der ja.



#4

Tranquil sa for siden:

Så mye spennende. Hvordan lager du "trøstefisk"?


#5

Harriet Vane sa for siden:

Torsk i egg og bacon aka Trøstefisk

Torskefilet krydres på den ene siden med følgende blanding:
1 ss malt koriander,
1 ss karri
2 ss paprika.
Krydderet skal ligge tykt på den ene siden av fileten.

Stek filetene på begge sider, de kan godt være frosne i utgangspunktet. Etterstek i ovnen på 190 C i 10 minutter.

Server med mandelpoteter, gulrøtter, brokkoli og en ikke akkurat mager, men deilig saus:
stek en pakke bacon til det er sprøtt og knekk det i biter, kok 2 egg og del i passe biter (ikke for små).
Smelt 200 g smør og ha i hakket persille, gressløk, 2 ss kapers og bland i egg og bacon.


#6

Lykken sa for siden:

Takk for inspirasjonen


#7

007 sa for siden:

Jeg klarer bare planlegge en uke om gangen, i og med at vi må se an aktiviteten i familien før vi kan planlegge middagen.


#8

Tranquil sa for siden:

Takk, da skal "Trøstefisk" utprøves :)


#9

Malama sa for siden:

Denne mnd er planene meget kortsiktige. Jeg kan fint planlegge altså, men garanterer ikke gjennomføring, jeg er jo faktsik formelt "fødeklar", og ser for meg potensielle omveltninger i livet der middagene kanskje ikke blir som planlagt når fødselen starter. Men nettopp grunnet at plutselig må mannen, eller mamma (som kommer for å være barnevakt, og avlastning, fra ei uke før termin) lage middag, ser jeg absolutt likevel poenget med å ha planlagt og handlet inn til middager.

Så nå ble jeg inspirert til å organisere det også! Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.