Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Cottage cheese - hva er godt å spise i/med det?

#1

Left sa for siden:

Minst mulig karber er utgangspunktet.

Jeg synes det er innmari godt å ta en halv boks, ha i en ss eplesyltetøy uten tilsatt sukker, en neve hakkede mandler, og en liten neve soyaflokker.

Trenger forslag til andre ting det går an å bruke cottage cheese til?


#2

Albertine sa for siden:

Ta oppi litt kanel også du, og du har nesten eplekake. :nam:

Alt av bær passer jo i grunnen utmerket.


#3

ullmor sa for siden:

Blåbærsyltetøy!


#4

Lhi-My sa for siden:

Det er også godt under skinke og annet kjøttpålegg på knekkebrød eller brød. Først et lag med CC, deretter kjøttpålegg og så toppes det hele med tomat, agurk osv. Da får man straks et mer proteinrikt (og dermed også mer mettende) måltid uten at man stapper innpå haugevis av karbohydrater eller kalorier.


#5

Peppermynte sa for siden:

Bortsett fra syltetøy på, synes jeg det er kjempegodt med cottage cheese på brødskiva, med noen skiver avokado og litt sitronpepper. Ha gjerne på en skive eller to kalkunpålegg! Magert og veldig smakfullt!


#6

Maggie74 sa for siden:

Hubbien bruker blåbær (frosne uten tilsatt sukker).


#7

Hondacrv sa for siden:

Det er godt i stedet for smør under spekeskinke, men det er kanskje ikke lavkarbo. OG med jordbær oppå. OG oppå havregrøt. Men det er kanskje ikke klavkarbo det heller :lister meg ut:


#8

Storm sa for siden:

Jeg lager en veldig god rett som består av tomatsaus (løk, hvitløk, hermetiske tomater og olivenolje), cottage cheese, aubergine og parmesandryss på toppen. Ovnsbakes. :nam:


#9

Left sa for siden:

Er ikke veldig glad i kanel, så det så - men alt av bær er godt ja :)



#11

jolie sa for siden:

Tynne epleskiver oppå cheese-en er godt.


#12

Hyacinth sa for siden:

CC er godt i absolutt alt! Middager, desserter, kaker (prøvd pavlova med cc i vaniljekremen?), med bær, i havregrøt, under kjøttpålegg på knekkebrød, ja, absolutt det aller meste. I bakverk, ja, det er det mest anvendelige jeg kan tenke meg.


#13

ItsOnlyMe sa for siden:

Snapper opp gode forslag.


#14

Garbella sa for siden:

Bland 50/50 cc og creme fresh, hell over litt sukrin og vaniljepulver og rør rundt.



#16

Benzo sa for siden:

50/50 cc og pisket krem. :nam:


#17

Pia sa for siden:

En liten ss med vaniljekesam til ca 100 g cc, noen bringebær og litt sukrin på toppen. Yummi!


#18

Morella sa for siden:

Jeg pleier å skjære bogskinke og argurk i terninger som jeg har oppi.


#19

teamor sa for siden:

Er avokado lov? en 1/2 most avokado blandet med 2 ss CC = kjempegodt frokostpålegg.
Jeg pleier å spise på det havreknekkebrød, men skulle tro det funker på lavkarbo-knekkebrød også.


#20

apan sa for siden:

Jeg liker godt Ryvita med CC, men Ryvita er kanskje ikke lavkarbo nok.


#21

Mamarazzi sa for siden:

Jeg bruker gjerne CC som kald "risgrøt", dvs. har over Splenda, kanel og flytende smør :jupp::


#22

Hyacinth sa for siden:

Kanel og "sukker" er godt, men flytende smør! :kvalm: Det er kjempeekkelt på risgrøt også, synes jeg. Ungene mine liker det, men det smaker høgg, og er dessuten ikke smør engang.


#23

Left sa for siden:

Jeg har laget "riskrem" av cc og krem, med vaniljedråper og litt splenda i. Veldig godt med rød saus laget av en bitteliten dæsj ublandet Fun Light saft med granateple.


#24

Hyacinth sa for siden:

Med mindre du mente smeltet smør, da. Det er jo smør.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.