Det er også godt under skinke og annet kjøttpålegg på knekkebrød eller brød. Først et lag med CC, deretter kjøttpålegg og så toppes det hele med tomat, agurk osv. Da får man straks et mer proteinrikt (og dermed også mer mettende) måltid uten at man stapper innpå haugevis av karbohydrater eller kalorier.
Bortsett fra syltetøy på, synes jeg det er kjempegodt med cottage cheese på brødskiva, med noen skiver avokado og litt sitronpepper. Ha gjerne på en skive eller to kalkunpålegg! Magert og veldig smakfullt!
Det er godt i stedet for smør under spekeskinke, men det er kanskje ikke lavkarbo. OG med jordbær oppå. OG oppå havregrøt. Men det er kanskje ikke klavkarbo det heller :lister meg ut:
Jeg lager en veldig god rett som består av tomatsaus (løk, hvitløk, hermetiske tomater og olivenolje), cottage cheese, aubergine og parmesandryss på toppen. Ovnsbakes. :nam:
CC er godt i absolutt alt! Middager, desserter, kaker (prøvd pavlova med cc i vaniljekremen?), med bær, i havregrøt, under kjøttpålegg på knekkebrød, ja, absolutt det aller meste. I bakverk, ja, det er det mest anvendelige jeg kan tenke meg.
Er avokado lov? en 1/2 most avokado blandet med 2 ss CC = kjempegodt frokostpålegg.
Jeg pleier å spise på det havreknekkebrød, men skulle tro det funker på lavkarbo-knekkebrød også.
Kanel og "sukker" er godt, men flytende smør! :kvalm: Det er kjempeekkelt på risgrøt også, synes jeg. Ungene mine liker det, men det smaker høgg, og er dessuten ikke smør engang.
Jeg har laget "riskrem" av cc og krem, med vaniljedråper og litt splenda i. Veldig godt med rød saus laget av en bitteliten dæsj ublandet Fun Light saft med granateple.