Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som vil lese sammen med meg? (Sue Monk Kidd)

#1

DM sa for siden:

Jeg holder på med (har såvidt begynt) på Havfrue-stolen av Sue Monk Kidd, men blir hele tiden sittende her å lese i stedet. Også kom jeg til å tenke på at dersom jeg har noen å lese sammen med og diskutere sammen med, så får jeg både motivasjon, samt litt øvelse i å trenge gjennom ammetåken (hvis det er mulig da).

(Det gjør vel ikke noe om vi har flere lesesirkler samtidig?)


#2

tiddelibom sa for siden:

Gjerne! Fikk den i går, er med i en boksirkel der den inngår. Skal bare lese ferdig den krimmen jeg holder på med (Hun som bar skammen / Helena von Zweigbergk) - men det går sikkert fort.

Var veldig begeistret for den forrige boken hennes, men har blitt fortalt at jeg kanskje bør skru ned forventningene litt til denne...


#3

DM sa for siden:

Jeg likte godt Bienes Hemmelige liv også. Derfor jeg kjøpte denne. :)

Skulle egentlig kose meg med dene på slutten av graviditeten, men så kom lillebror stormende til verden 19 dager før tiden, og en dag etter jeg kjøpte boken. :)


#4

tiddelibom sa for siden:

Sånn! Nå har jeg kommet i gang, DM - har du? Det er driv boka - men jeg bør slutte å sammenlikne den med den forrige hennes.
Jeg har vel lest ca 100 sider foreløpig.


#5

MissS sa for siden:

Jeg leste Havfruestolen før jeg leste Bienes hemmelige liv og jeg likte begge. Elsker stemningen bøkene hennes lager og som får meg til å ønske at de aldri tar slutt.


#6

tiddelibom sa for siden:

Jeg er enig i at stemningen er god i begge bøkene - selv om jeg syntes hun fikk det enda bedre til i "Bienes hemmelige liv" - men det kan jo gjerne også ha noe med at det var den første jeg leste.
Men hun skriver levende - har ingen problemer med å forestille meg hvordan det ser ut der, hvordan menneskene ser ut etc.


#7

MissS sa for siden:

Jeg er også enig i at Bienes hemmelige liv nok er bedre enn Havfrustolen, selv om jeg likte begge. Nå er jeg på jakt etter en ny bok i samme sjangeren. Noen som har et tips (uten å kuppe tråden helt :sparke: )


#8

Mandarin sa for siden:

Har lest halve "Havfruestolen", men fenget meg ikke i det hele tatt. Kanskje man må lese "Bienes hemmelige liv" først?


#9

Fibi sa for siden:

Leste den i fjor sommer. Nydelig bok!


#10

Nooria sa for siden:

Jeg har ikke sett den før nå. Du har vel lest den ferdig nå. Jeg har hvertfall... etter å ha lest innlegget ditt... bestemt meg for å kjøpe og lese den ;).


#11

nolo sa for siden:

Jeg har lest den, og likte den godt, så jeg henger meg med på denne tråden.


#12

Jenna sa for siden:

Kanskje jeg skal gi The secret life of bees en sjanse til? Jeg kom litt ut av den og klarte ikke å starte igjen. Har hørt mye bra om den. Er Havfrue-stolen neste skritt å gå da?

Lykke til med mini-lesesirkelen deres!


#13

Miss Norway sa for siden:

Jeg også sliter med å bli ferdig med bie-boken. Stemningen dere beskriver synes ikke jeg var noe deilig - varmt varmt varmt og honningkliss overalt :skremt: Men tar den stadig frem igjen og har tenkt at denne tråden skal være mitt spark i ræææven for å bli ferdig.


#14

DM sa for siden:

Å, dere må lese ferdig Bienes hemmelige liv. Slutten er jo det beste med hele boken. Nydelig!


#15

Miss Norway sa for siden:

Jeg hadde en følelse av det. Så jeg SKAL lese den ferdig, lover!

#16

DM sa for siden:

Flink jente! :dulte:


#17

tiddelibom sa for siden:

Enn deg, DM, er du i gang med boka?



#19

Nooria sa for siden:

Bienes hemmelige liv er en nydelig bok :nemlig:.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.