Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Aulie-saken i media

#1

Clubby sa for siden:

Hva mener dere?

Er det riktig av henne eller bør denne dama beskyttes mot seg selv?


#2

devon sa for siden:

Har lest endel om Aulie, men ikke tilstrekklig for og vudere det ene eller det andre, men det jeg merker meg er at det er 14 år siden det angivelige skjedde. Det og kringkaste navn på angivelige overgripere syns jeg er usmakelig.


#3

DM sa for siden:

Kan noen kort oppdatere meg på hva dette gjelder?


#4

amor sa for siden:

Jeg har ikke satt meg grundig inn i saken, men jeg oppfatter det som uheldig å trekke frem dette i media etter 14 år. Må innrømme at jeg lurer litt på hennes agenda for å gjøre det.

Ellers er det trist at hun har måttet oppleve det hun angivelig gjorde for alle disse årene siden.


#5

Pastill sa for siden:

Samme tenkte jeg. Men jeg mener også at hvis de som har gjort dette faktisk er skyldige, så får de ta ansvar.


#6

Mandino sa for siden:

Jeg må si meg enig med mange andre som har uttalt seg ang saken i media; Ja, det er viktig å si fra, men nei - ikke gå ut med navn i offentligheten. Det er kjempeviktig å sette fokus på saken om voldtekt - eller forsøk på sådan, men etter 14 år blir det feil å gjøre det på denne måten.

Mandino



#8

Elin sa for siden:

Nei, selvfølgelig er det ikke riktig av henne. Å kringkaste en slik hendelse som angivelig skal ha skjedd henne for 14 år siden på et kontroversielt program på P3 (Etter først ha sagt det samme uten å navngi personene i Se & Hør uken før) er helt, helt galt. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor hun gjør det. Greit nok at dette KAN ha skjedd, men det vet ikke. Det hun har gjort er straffbart etter straffemålsparagrafen 274, og dersom det blir rettssak vil hun med all sannsynlighet tape saken. Saken er foreldet etter så mange år. Har hun behov for å lette sitt hjerte og hode med dette, så gjør det da for guds skyld til politiet, og via Mina Hadjani i P3.

Om hun bør beskyttes mot seg selv er jeg feil person til å bedømme. Det får andre ta seg av, men jeg er ikke mektig imponert over henne nei.


#9

*HH* sa for siden:

Jeg lurer på om Mina visste noe jeg :sparke:

Og nei, metoden var ikke riktig.


#10

Elin sa for siden:

Jeg er nesten 100% sikker på at Mina visste om dette ja... derav gispet og rett på musikk når Aulie hadde fått sagt det hun ville si.



#12

Pia sa for siden:

Hmm.. Jeg tror faktisk ikke hun visste om det. Hun er ikke typen til å late som hun ikke vet.
Men hva vet vel jeg egentlig, eller du for den saks skyld.


#13

Elin sa for siden:

Jeg bare spekulerer selvsagt. Hvem vet noe i denne saken? Men Mina har gjort dumme ting på radio før, samt at det hele kom helt på slutten av intervjuet, og ordene som blir utvekslet dem i mellom samt avslutningen til Mina gjør at jeg tror at dette så absolutt var et planlagt "stunt".


#14

Pia sa for siden:

Jada, jeg skjønte at du spekulerte. Akkurat som jeg gjorde.


#15

*HH* sa for siden:

Ja, og hvorfor spurte hun til slutt: Er det noe mer du vil si? :confused:(kanskje ikke ordrett det hun sa, men det var noe lignende).


#16

Elin sa for siden:

Ja, nettopp!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.