Er det alltid sånn at hvitevarene ryker på samme tid? :gal:
Vi trenger for det første nytt kombiskap. Vi har nå den største varianten til Electrolux. Det er omtrent seks år gammelt og vi har aldri vært fornøyd med det. Har hatt Electrolux tidligere også -og har vært misfornøyd. Teorien min er at vi ikke kommer til på bli fornøyd med kombiskapet uansett hva vi kjøper. Jeg har mest lyst til å kjøpe noe rimelig denne gangen. :knegg: Vi har ikke plass til side by side-skap, men kombiskapet må være høyt (190 cm?) og ha god fryseplass. Ellers ingen preferanser bortsett fra at det ikke skal flere Electroluxskap inn i dette huset. :niks:
Komfyren vår er av merket Grepa, og den er muligens 12 år nå. Den har gammeldagse kokeplater og slikt. Når vi nå skal kjøpe ny, lurer vi på om vi bør kjøpe induksjonstopp, keramisk topp, vanlige kokeplater ...? Hva anbefaler du og hvorfor? Vi trenger fire kokesoner/plater og en stekeovn som fungerer som den skal. Vi er ikke spesielt avanserte i kokeveien, så vanlig utstyr fungerer greit. ;-)
Hatt det i 3-4 år, måtte tilbake til keramisk platetopp nå i et par mnd, og holdt på å bli gal. Pga restvarmefunksjon går det jo så tregt å skru ned varmen feks, dette skjer med en gang til induksjon.
Alt går mye fortere med indukjson, få noe til å koke, og sette ned temp. Skal aldri tilbake til noe annet.
Mannen har vært en tur på Elkjøp og Expert for å kikke. Han har konkludert med at vi visstnok ikke skal ha et av de aller billigste kombiskapene. De virket visst svært lite solide.