Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nå er ventetiden snart over

#1

Mor til 4 sa for siden:

Ja nå kommer snart kattungen vår, Min bror var i Horten og hentet den i kveld. min bror bor i Fjerdingby (15 mil herfra) og en som jobber for min mann skulle hente møbler for oss i kveld og tar da med seg katten hjem til oss. de har reist derfra nå så da er den her på under 2 timer. gleder meg veldig, ungene er litt skuffet over at de måtte legge seg før den kom.

Har vært å handlet utstyr til den for over 2000 kroner i kveld, blandt annet klartrestativ, vannfontene (den vil helst ha rennende vann) bånd, kattedo og noen småting.

Har byttet avatar nå, og det var litt vemodig å ta vekk den hvite katten der (Prince) , men synes nesten at jeg måtte det, den er jo død, fortsatt trist for det. men nå har den nye katten vår, Nadia fått plass i avataren.


#2

Tinka sa for siden:

Lykke til og kos dere.


#3

Muskat sa for siden:

Den nye avataren var da fryktelig søt. Gratulerer med ny katt, jeg kjenner jeg blir biittelitt misunnelig. Jeg har alltid hatt katt, inntil for to år siden. Kos dere med den nye katten, de er jo så morsomme når de er små. :)


#4

*HH* sa for siden:

Lykke til med det nye familiemedlemmet! :klem:


#5

Tinka sa for siden:

Gikk det bra når hun kom i natt og har hun begynt å slå seg til ro hos dere?


#6

Mor til 4 sa for siden:

Ja det gikk ganske så bra, den var veldig leken da den kom og var over alt med en gang, så den begynner nok å bli ganske husvarm. tok den med i senga mi i natt. men ligge å kose ville den ikke, leke derimot :nikker:
Den er kjempe fin, enda finere enn jeg trodde.


#7

Virra sa for siden:

Så gøy da :) Gratulerer! Vi er glad i katter, men har nettopp fått konstatert allergi for katt hos en av oss. Kos dere med det nye familiemedlemmet :jupp:


#8

Tinka sa for siden:

Så morro, klart den var leken etter lang kjøretur etc.

Kos deg masse med det nye familiemedlemmet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.