Jeg blir 40 i morra ( :skremt: ) og skal ha familieselskap. Serverer først varm mat, så kaker. Moren min stiller med marsipankake, ungene vil gjerne ha brownies. Egentlig er det sikkert nok kaker ift antall gjester, men to av gjestene hhv. liker ikke og bør ikke spise for søt mat, så jeg leter etter noe jeg kan servere som er i kakesjangeren uten å være for søtt. Ja, og så må jeg klare å lage det i kveld eller i morra formiddag, og jeg er ingen dreven kakebaker.
Til pappa, som er diabetiker, pleier grove vafler med sukkerfritt syltetøy å være greit. I tillegg pleier vi alltid å ha oppskåren frukt av ulike slag på bursdager og lignende arrangementer.
Vet ikke om dette er i seneste laget. Men jeg vil bare tipse om en enkel desær som faller i smak hos de fleste. Kutt en milon opp i passe små biter og ha jordbær. (Man får frosne jordbær i frysedisken i de fleste mat butikker.) Legg de frosne jordbæra nederst i et gjennomsiktig glass. Legg melonbitene oppå. Og hel over gele oppblandet i halvparten av det vannet som står på gelepakkens oppskrift. Gjene kiwi gele, den har en fin grønnfarge. La det stå i kjøleskapet over natten. Både lekkert å se på. Og smaker aldeles nydelig. Man spiser med teskje rett fra glasset. Gjene ha litt vaniljesaus tilgjengelig for dem som ønsker å ha det på. Snadder. ;-)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.