Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Laktosefri matyoghurt i Norge?

#1

ingling sa for siden:

Jeg har kjøpt laktosefri matyoghurt i Sverige flere ganger, og synes den er veldig fin å bruke i mat. Kan ikke huske å ha sett det i Norge noen gang, er det noen som vet om det finnes og evt. hvor (i Oslo)?



#3

ingling sa for siden:

Ja, det er enkelt og veldig godt, men hvis jeg skal lage den helt laktosefri må jeg ha yoghurt starter og whatnot, og det rekker jeg ikke innen i morgen. :) Nå er det ikke superviktig denne gangen, så jeg kan bruke vanlig, men det hadde vært så kjekt om det fantes ferdig et sted. :) Men jeg skal jommen teste ut m^2 sin med kokosmelk en dag! :nam:


#4

m^2 sa for siden:

Har du vært på den fantastiske helsekostforretningen på Sandvika Storsenter?! Det er den som ligger helt i den "andre" enden, borte ved XXL og ved siden av Lefdal. De har et helt fantastisk utvalg, virkelig helt fantastisk.
Om de hadde laktosefri yoghurt så jeg ikke, men jeg vil tro du finner såpass mye annet der at den laktosefrie yoghurten blir glemt :humre:


#5

ingling sa for siden:

Oi, det høres ut som om det er verdt en ekspedisjon til Sandvika uansett, ja! Det er feil vei for oss, så er der sjelden, men kanskje jeg må ta en egen tur. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.