Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen andre som sliter med å finne bukser?

#1

Misteri sa for siden:

Jeg er stor rundt magen. 100 cm, men er mye mindre rundt lårene. Jeg prøver å finne bukser som er vide rundt magen, men trange i lårene, men samtidig går ut nederst på bena. Ikke så godt forklart men.

Er det noen andre med denne fjerne kroppsfasonge der ute? Som har funnet den perfekte buksa? Jeg har sikkert prøvd hundrevis av bukser og kun funnet to stykker! Blir gal av all den bukseprøvingen. :gaah:


#2

Carpe Diem sa for siden:

Har du prøvd "Simple wish" buksene? Jeg har en, og den er ok vidde på i livet, samtidig som den er fin forøvrig også (slik du beskriver at den skal være) :jupp: "Mapp" er også et merke som har bukser med samme fasong....
Lykke til!


#3

scilla sa for siden:

Jeg må aldri finne på og ha med meg noen når jeg skal prøve bukser. Blir mannevond av det...:badmood: .
Ikke så mye til hjelp, bare en liten sympatierklæring.


#4

Divine sa for siden:

Jeg er omvendt av deg. Jeg er gedigen over rumpe og lår, men har litt midje. Og jeg finner ALDRI bukser. Venninnen min veier ca. det samme som meg, men har mer DIN fasong og hun finner bukser hele tiden. Jeg vet i alle fall at samtlige Kappahl-bukser og nesten alle H&M-bukser jeg har prøvd må være laget for kvinner med din kroppsfasong. Har du prøvd buksene der?


#5

Misteri sa for siden:

Takk for svar alle sammen.

Divine: Jeg har noen kapphal bukser, men syns de er elendige i kvaliteten. Etter noen få gangers bruk, så er det to nummer for store, de holder veldig dårlig på passformen.

H&M har jeg ikke vært på hundre år, annet en da jeg gikk gravid. Her i byen har de ikke store strl. så der passer jeg ikke buksene. Jeg bruker 46-48 nå, får vente til kiloene går litt mer av så kanskje?

Er 48 i strl rundt magen og 44 rundt lårene.


#6

Tussa sa for siden:

Misteri, eg syns Cubusbuksene er store i livet. Eg er litt omvendt av deg og dei buksene er for store for meg i livet om dei er passelige i låra.


#7

Kirsebær sa for siden:

Jeg kjøper buksene mine på Jack&Jones.

De er kule, og store nok og sitter veldig godt over rumpe og lår siden guttemodellene egentlig ikke er laget for damerumper/lår.

Endel av buksene er for korte fra skrittet og opp (blir liksom litt hoftebukser av det), så man må spørre/lete etter modeller som har høyt liv.

Og la meg få si det en gang til; Jack & Jonesbukser er skikkelig kule på jenter! :nikker:


#8

Kirsebær sa for siden:

Jeg er forresten sikker på at jeg så deg i byen i går, men du bor ikke i Trondheim, gjør du vel?


#9

petra sa for siden:

Om du bor i nærheten av Hokksund har de mange fine bukser på POP CORNER.
Bukser som sitter godt og er fine og moderne!!! Har bukser til de fleste fasonger og bra størrelser!:D Men de er ikke på nett da desverre........


#10

Misteri sa for siden:

Så meg? Nei det må ha vært en som var lik meg. Bor ganske mange mil unna Trondheim ja.


#11

Karamell sa for siden:

:juhu:

Jeg er 98 cm rundt livet og har liten rompe og smale lår/bein. Bruker 38 i bukser - 44 i topper. Jeg kler godt smale bukser - slim fit. Når buksene er lave i livet så er jo magen over... Ikke alltid like lekkert det da, men det kan skjules litt.

Jeg har Navarro Yoke og Norma fra Lee som favorittbukser og en slim fit fra Vero Moda.

eu.lee.com/


#12

Obelix sa for siden:

Cubus har bukser som er vide i livet.
Ellers har Lindex gode bukser. Jeg har en derifra som er god og vid i livet.


#13

ingelas mamma sa for siden:

Cubus og Vero Moda. Iler avgård hver gang Cubus har 299,- tilbudet sitt. Har forøvrig kassevis med bukser som går inn i livet, meningsløst siden det er der jeg er størst:D Har hørt mye bra om Lee. Prøver det neste gang jeg har litt penger...


#14

Nessie sa for siden:

Har også erfaring med at Cubus er vide i livet. De er iallefall ofte for store for meg der, og for trange i låra. For jeg har smal midje, men store lår/rompe - er ikke alltid det funker det heller :himle:.


#15

Eia sa for siden:

For meg med kraftige lår og legger og relativt smale hofter er det et sant mareritt å finne olabukser. De blir for trange i lår og legger og for store over hofta. Derfor bruker jeg altfor ofte skjørt. Tips mottas derfor med stor takk.


#16

Nessie sa for siden:

Eneste buksa som jeg synes sitter PENT på meg er den til "Simple wish" på B young.. :nemlig:
Nå kjøpte jeg ei på Neste Stopp også, litt røffere ei. Helt grei, men den er ikke like fin i fasongen nei :niks:.

Så jeg ender vel opp med ei SW bukse til nå til våren ;)


#17

Eia sa for siden:

Så flott at du har funnet en bukse som sitter bra, og takk for tips. Men vi er ikke like i formene. Du har smal midje, mener jeg å huske. Jeg har "guttekropp" - smal over hoftene, men ikke mye midje å snakke om.

Jeg skal prøve den allikevel, men har ikke store håpet.


#18

Tussa sa for siden:

Eia, mitt beste tips er å oppsøke en JC eller CARLINGS-butikk. Sei kva du tenke, beregn god tid og til slutt er eg bombesikker på at du finne ei fin ei!


#19

Nessie sa for siden:

Jo, men buksa når meg ikke til midja da ;)

Men da har vi nok litt ulik fasong ja . Du får prøve deg frem! :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.