Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[Hage] Hvor sterk er eføy egentlig?

#1

Ru sa for siden:

Jo, det skal jeg fortelle dere.
Den er så sterk, at når den har vokst opp i et tre og over til treet ved siden av og man skal felle det ene treet, så kan man sage over hele trestammen på det 3-4 m. høye treet uten at det faller ned. Det ble holdt oppe utelukkende av eføy. :gal:
Det gikk til slutt, etter et par runder med øksen på eføyen. Og gudene skal vite at det var lurt å ta det nå som eføyen er så sprø.
Treet som er fullt av eføy skal bli spennende, det skal også ned. Der vokser eføyen nesten helt til topps, og det er et høyere tre.

Naboen kan forresten fint komme med litt vin til meg, for nå får de sjøutsikt.


#2

Olvina sa for siden:

Hjelpes! Eg noterar meg at eføy ikkje skal få vokse vilt. Har ein potteplante inne


#3

Ru sa for siden:

Her har den vokst vilt i sikkert 10 år. :gal:
Den er over alt, og litt til. Vi har begynt å prøve å ta kontrollen, men eh, det ser dårlig ut. Den vokser langs hele ene tomtegrensen, og den er lang ...


#4

DM sa for siden:

:fnise: Vi hadde et høyt gjerde som var kledd med eføy når jeg vokste opp. Det var ikke akkurat en enkel sak å få det av når vi måtte male. Den måtte rett og slett ødelegges, og det var i grunnen litt trist, for vi likte å ha den der.


#5

Puslingen sa for siden:

Eføy er kjempefint, men eg har sett kva det kan gjera med husveggar av både mur og tre. :skremt: Så eg tillater kun eføy inne i potter. Og mine inneplanter kjem aldri til å ta over verden for å sei det slik, dei klamrar seg heller til livet.


#6

DM sa for siden:

:knegg:

#7

Ru sa for siden:

@SiriP: Det er det som er så rart, den eføyen jeg hadde i blomsterkassen døde kjapt og greit. Den her, viltvoksende saken, den overlever piip meg alt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.