Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken dress og sko til toåring i Oslo nå i vår?

#1

daffy sa for siden:

Noen som har anbefalinger til vårdress (høy kvalitet, skal vare til nr 2 også ) til bruk i Oslo?

Dere erfarne mødre; når pleier dere å bytte fra Reima vinterdressen til vårdress? Gutten er halvannet år, er det urealistisk å tro at jeg kan kjøpe en dress som skal vare til neste vinterdress på senhøsten?

Hvilke utesko til bruk i barehagen anbefaler dere å kjøpe nå? Vinterskoene er for små så jeg må uansett kjøpe noe nytt nå.


#2

Storm sa for siden:

abonnerer


#3

Angelique sa for siden:

Oliver har begynt å bruke sin ReimaTec vårdress nå i bbarnehagen
Han bruker Troll ullfleece under
Fryser ikke og holder seg god og varm

Angående sko bruker han forede gummistøvler, gummistøvler med hjemmestrikkede ullsokker i eller Cherrox
Har også brukt ReimaTec støvlene sine


#4

tiddelibom sa for siden:

Jeg kjøpte en vårdress fra Polarn & Pyret for noen år siden. Tynn, med fleecefor. har holdt utrolig bra - storesøster han brukt den, kusinen hennes, og nå skal lillebror snart bruke den. Kostet vel en 7-800 kroner, tror jeg.


#5

Søster sa for siden:

Min 23-månding har en HH vårdress i str 104. Den passer nå (litt romslig) og vi regner med å ha den langt utover høsten også.

Han har brukt den, med varierende lag av ull under, i vinter også.


#6

Candy Darling sa for siden:

Barnehagen sier at de egentlig ikke trenger noe vårdress. De bruker Reimatec-dressen med stadig mindre under frem til det er OK med regntøyet (evt. med ekstra ulldress).

Jeg tenker at det må bli litt klamt, men ullet gjør det vel bedre? :gruble:


#7

scilla sa for siden:

Vi er også igang med Reima Tec vårdress med varierende tykkelse ull under. Hvis du kjøper dressen litt stor nå, kan du godt bruke den til høsten igjen. Det har jeg gjort i allefall :ja: .
Akkurat nå er det Cherrox som gjelder i barnehagen vår - myyye våt snø...


#8

Pastill sa for siden:

Man kan kjøpe vårdressen litt større enn vinterdressen fordi den ikke blir så "stor".

Vi bruker en todelt Hellytech nå, men den skal spares litt på også skal jeg kjøpe en billigdress ala reflex. Man må uansett ha regnbukse over på sølete og regnfulle dager, så da ser jeg ikke poenget med å kjøpe en kjempedyr.


#9

Observatøren sa for siden:

Vi har Reflex-vårdress. Kjøpte på salget i fjor, str 92, kunne godt ha kjøpt 98.

vi har begynt å bruke den nå, med ullbukse/genser under. Fungerer veldig bra. Det eneste jeg er misfornøyd med, er at det er ganske stramme strikker i ermene.

Jeg kjøpte et par cherrox på Fretex - 39kr. Bare nå i den slushete perioden. Kamik-støvlene brukes en stund til (bytte på), og så får vi se hva det blir til. De Superfitene (? Zol?) høres veldig bra ut.


#10

lil'c sa for siden:

Snuppa har Reima Tec vårdress nå, den er genial, slipper man regntøyet også.
Bruker bare ullundertøy og et lag til med ull under.

Også bruker hun støvletter i skinn med fòr ute, imprignerte. Og med ullsåle og ullsokk. Blir ikke våt, holder seg varm, de puster, veier ingenting og er myke og gode, med riktig støtte, og god såle.


#11

Erica sa for siden:

Når det er 8-10 varmegrader og varmere pleier jeg å gå over til vårdress. Vi har brukt Reimatec vårdress, og har vært veldig fornøyd! (har en i 86 som vi vurderer å selge nå, den brukte gutten min fra han var 1 år og 4 måneder til han var nesten 2, vi må kjøpe ny i nå i vår).

Av sko så bruker vi viking thermo nå(cherrox-ligende) og når det blir litt tørrere på bakken bruker vi Timberland goretex sko, litt høye jogge-skoaktige sko ala hiking-sko til voksne. Eller ved regnvær støvler.


#12

tutta sa for siden:

Pelix går i park og der bruker han nå Reima tec vårdress med ullklær under samt regnbukse over dressen. Holder ikke med dress med gummi i rumpen,min sønn bader nemlig daglig i de store vanndammene:D . Bruker fortsatt Sorel vinterstøvler( de som utsendemessig likner på cherrox). Har masse skift av ull,fleece,sokker,støvler og gummibukse med i parken!

Dessverre tror jeg vi må gå til anskaffelse av ny vårdress...... Str 86 holder vel kanskje ut april.......


#13

Beckett sa for siden:

Vi skal gå over til vårdressen hans nå fra mandag. Da har han ullundertøy + ullfleece under og holder seg god og varm. På føttene har han det samme som i vinter: Ecco Goretex eller Viking Thermo. Vi kjøpte et par sko på Obs! nå nylig (husker ikke hva de het), men det ser ut til at vinteren blir for kort til at vi får rukket å bruke dem. De får ligge til lillebror.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.