Ja, det er duket for stor dag og jeg skal bake. Opptil flere kakler til og med.
Foreløpig er brownies, suksessterte og pavlova på programmet.
Det jeg lurer på er om jeg kan lage suksessterte og marengsen på pavlovaen på forhånd og evt hvor mye på forhånd? Kan suksessterten fryses uten å forringes på smak?
Og blander dere vaniljesaus eller vaniljekrem sammen med pisket krem på pavlovaen?
På pavlova så blander jeg vaniljekrem med vanlig krem. Marengsbunnen kan fint lages dagen før også. Jeg legger en bare på ei rist på kjøkkenet med et kjøkkenhåndkle over. Jeg lager stort sett marengsbunnen samme dag, men tidlig på dagen, men funket like fint å gjøre det dagen før.
Dagen før må det i alle fall bli, for selve dagen er det middag og tillaging av lokalet som står på planet (pluss alle andre oppgaver som tilkommer en barnefamilie).
Jeg hadde mer håpt på noe slik som at joda, den bunnen kan du trygt lage en uke før om nødvendig. :o
Holder det å pakken inn i aluminiumsfolie og oppbevare i tørrvareskapet?
Takk for tips om eggekrem, det må jeg sjekke ut litt nærmere.
Nå skal jeg jo lage eggekrem til suksessterten også, har ikke gjort det før og gruer meg litt til det. Har forstått det slik at noen sliter litt med å få den greit til.
Skal du ha selskapeligheter Vitoen? :blafre:
Og hvorfor i alle dager logget du av midt i samtalen vår? Jeg hadde jo ViktigeTing å snakke med deg om enda. :snurt: