Vi skal på skranglelag i morgen og blir 30 stk. Har snakket med endel av de som skal dit og de har valgt type tradisjonelle retter, hvilket er veldig bra altså. Men det er litt ok og ha annet enn karbonader, kyllingklubber, røkelaks og spekemat.. tips til noe godt og annerledes? Og hvor stor porsjon bør jeg lage? Til 30 eller f.eks 15?
Salat er alltid godt og greit å ha med. Uansett om andre har laget salat så blir de jo ikke like, i så fall blir det rikelig :). Jeg foretrekker å smake på salaten(e) som er på koldtbord. Kan bli kjedelig i lengden med bare det tradisjonelle
Tilsett finhakkede urter og hvitløk.
Bland olje, sitronsaft, sukker, salt og pepper sammen. Hell over couscousen og bland godt. På det trekke smak i minst en time.
Det ble en svær bolle med pastapesto salat m/små bacon biter, ristede pinjekjerner, ruccula salat, rødløk og cherrytomater. Og den var skrapet når jeg skulle hjem, så den falt visst i smak.
Det var ulike typer laks, eggerøre, kyllingklubber, kyllingvinger, karbonader, potetsalater, kalkunskiver, skinkeskiver, salater, waldorfsalat m.m. (ganske standard koldtbord egentlig)