Jeg har laget hjemmelaget potetmos med blomkål og kålrot i dag. Jeg ser at jeg mildt sagt har laget rikelig. Det er nok til minst 3 middager. Kan jeg fryse dette eller blir det rart i konsistensen når jeg tar den opp? Den inneholder kun poteter og grønnsaker. Den skal være litt smør og en fløteskvett i den også, men det har jeg ikke hatt i enda.
Kokte poteter har jeg hørt at blir rart i konsistensen hvis man fryser det. Men det er jo bare å prøve å fryse halvparten og se hvordan den blir - hvis dere uansett ikke rekker å spise den opp før den blir dårlig, så har du jo ikke noe å tape.
Eg fraus ned heimelaga potetstappe ein gang, og tinte den i mikro (i eit desperat øyeblikk). Resultatet frister absolutt ikkje til gjentagelse. Det smaka og føltes meir som mikrovarma tapetlim. Uten at eg har noko spesiell erfaring på akkurat det området.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.