Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal til for at du prikker?

#1

Solå sa for siden:

...er litt slik at jeg hater å være utenfor :humre: som de fleste andre tenker jeg :blunke: Så nå driver jeg og jobber hardt for å få komme inn på de mer lukkede rom her inne...

Har min fartstid i andre forum, der prikker ble mer eller mindre flittig brukt. Lurer litt på hva som er kutyme her inne? Hva skal til for å få en grønn prikk og hva skal til for at man deler ut et lite tyttebær?

:sparke::sparke::sparke:


#2

Skilpadda sa for siden:

Jeg grønnprikker hvis jeg blir begeistret over et innlegg, enten fordi det er spesielt morsomt eller fordi det inneholder et godt argument eller lignende. Jeg rødprikker ytterst sjelden; jeg tror kanskje jeg har rødprikket to eller tre ganger i min forumkarriere.


#3

Acino sa for siden:

Å spør om sånt er nesten på kanten til litt farlig her inne, såpass har jeg skjønt. :humre: Tror ikke de blir like flittig brukt som f.eks på sg; at det skal litt mer til. Jeg gjør som det passer meg.....:riktig:


#4

Acino sa for siden:

Skilpadda sa det godt! :jupp:


#5

Maki sa for siden:

Jeg grønnprikker hvis jeg finner et innlegg spesielt artig, informativt eller har god argumentasjon.
Jeg kan også grønnprikke som takk for hjelpen om jeg har sput om noe.
Innimellom jeg jeg sendt avgårde en beskjed/opplysning el i stedet for å sende pm.

Jeg tror ikke jeg har delt ut noen røde ennå.


#6

Vianne Rocher sa for siden:

Skilpadda sa det.

Jeg er en ganske dårlig prikker og gir sjeldnere grønne prikker enn jeg tenker at noen har skrevet noe morsomt eller bra.

Røde har jeg bare gitt noen få ganger og da til innlegg jeg synes er helt på trynet.


#7

rajraj sa for siden:

Stort sett grønnprikker jeg når jeg synes et innlegg er morsomt. Siden jeg er en fjaser selv, setter jeg ekstra stor pris på at andre fjaser også. Ellers er det når jeg er veldig enig med en person eller synes noen har sagt noe spesielt bra. Der er jeg ikke like god, fordi jeg da ofte blir så opptatt av selve innlegget og diskusjonen rundt, at jeg går videre før jeg har prikket.

Også hender det jeg prikker litt bilder av pene folk og fine barn, eller sender takkeprikker på innlegg om at mine barn er fine og sånn, men der er jeg ikke konsekvent.

Jeg har rødprikket en gang, og det var til et tulletroll som ikke varte mer enn et par dager her på forumet.


#8

Solå sa for siden:

Acino:
:humre:
Å spør om noe sånt tror jeg at er på kanten i alle forum, men jeg liker å leve farlig...

:snurr:

Er litt morsomt å se hvordan folk oppfører seg på forskjellige forum også, og pirke litt... kanskje jeg til og med klarer å få meg en rød prikk med dette innlegget

:cool:


#9

Ru sa for siden:

Jeg rødprikker konsekvent prikketigging. :nemlig:
Jeg er egentlig en periodeprikker, men som regel går grønne prikker som takk for svar på spørsmål, for bra innlegg etc. Røde prikker går til dustinger og/eller dustete innlegg.
:værsågod:


#10

Karamell sa for siden:

Det kan du nok regne med. Det er flere som rødprikker for prikketigging her inne.


#11

Inagh sa for siden:

Jeg grønnprikker for innlegg jeg synes er morsomme, bra skrevet, informative, hyggelige og slike ting som får meg i godt humør.

Jeg rødprikker ytterst sjeldent, og da er det stort sett rasisme eller "under beltestedet argumentasjon", evt. innlegg som jeg syns kan virke støtende/sårende.


#12

Solå sa for siden:

Slik er jeg også vant med å bruke det :nikker: Samtidig så sier Acino at kanskje prikker ble brukt mer aktivt i andre forum. Jeg er iallfall vant med å prikke masse, og synes det er gøy.

(begynte etterhvert å tildele noen røde også, men bare når folk brøt forumreglene og var direkte ufine mot andre)


#13

-ea- sa for siden:

For min del kommer det mye an på dagsform om jeg gidder prikke eller ei, men syns jeg at et innlegg er spesielt bra så sier det jeg som oftest i tråden heller.
De som har fått rødprikk hos meg har virkelig fortjent det. :knegg:


#14

Vianne Rocher sa for siden:

Jepp. Jeg har gjort det! Jeg synes at man skal bruke tid, og tjene seg tilgang til de lukkede delene av forumet. Det handler noe om å opparbeide seg "tillit" over tid, vise hvem man er og hva man står for.
Å drive og jobbe systematisk for prikker for å komme inn på medlemsalongene synes jeg er råteit.


#15

Solå sa for siden:

:rofl:

Jeg er helt for rødprikking av prikketigging :jupp: Helt greit. Tenkte kanskje jeg likevel kunne vekke til livet prikkedillen hos deg Ru og andre ved å minne dere på det :blunke: og syntes det var verdt å ta sjansen.

.........men samtidig så har alltid slike tiggerinnlegg hatt en tendens hos meg iallefall til å minne meg på prikkesystemet :humre:


#16

Maverick sa for siden:

Jeg glemmer stort sett alltid å prikke.


#17

Turban Smukk sa for siden:

Jeg er ikke vant til prikking fra før og prikker dessverre bare når jeg kommer på det. :sparke: Ofte får jeg da ikke prikket noen fordi det er for kort tid (dvs prikk) siden sist, og så får jeg dårlig samvittighet for dem som prikker meg som jeg ikke får prikket und zu weiter. Jeg prikker nok oftest for fjasemorsommeinnlegg, tror jeg? Eller hvis jeg er veldig enig men ikke orker å delta i debatten selv. Jeg husker ikke om jeg har rødprikket, men tror jeg har gjort det til et par nazitrolletullinger som var innom.


#18

Left sa for siden:

Slik tenker jeg også.


#19

rine sa for siden:

I beg to differ...:snurt:

Jeg grønnprikker mest hvis noe får meg til å knegge eller le, og så på innlegg jeg er veldig, veldig enig med. Velformulerte innlegg jeg ikke er spesielt enig i, eller innlegg der argumentene har kommet fram før, om enn ikke like velformulert, får sjelden prikk.


#20

Flubby sa for siden:

Det skal svært mye til for at jeg deler ut en rød prikk. Det har jeg i løpet av min etterhver ganske lange forumkarriere gjort en håndfull ganger, og da går prikken til innlegg som er personangrep, rasistiske, sterkt religiøst forkynnende, sjikanerende og lignende ting.
Grønne er jeg rausere med. De går til artige innlegg, sterke meninger jeg gjerne er enig i. Sterke meninger jeg er uenig i, men som vedkommende har formulert godt likevel, takk for svar-prikker, jeg deler ut etterspurt info på prikker framfor å sende PM, og av og til blir jeg så glad for å se et nick jeg ikke har sett på lenge at jeg deler ut en prikk bare fordi! Eller at det dukker opp gamle slitere her inne som deg og Acino som jeg rett og slett blir litt rørt av å bare se på denne siden av "foreldregjerdet" :)


#21

Slettet bruker sa for siden:

Jeg sender prikker litt i hytt og gevær etter dagsform i både rødt og grønt.

Akkurat nå føler jeg mest for å vurdere en rød.


#22

rine sa for siden:

Til hvem? :intrisert:

Jeg har fem :knegg: og en :humre: på avgitte prikker. Jepp, prikker nok mest på morsomme innlegg.


#23

Bobbelur sa for siden:

Jeg var her forleden innom et av de andre stedene jeg har frekventert. Det er en stund siden (4 år ca) jeg var veldig aktiv der, men for moro skyld tittet jeg på medlemslisten, rangert på popularitet. Jeg kjente igjen hvert eneste nick foran meg på lista, og jeg var nr 26.
De som er på det forumet nå er altså ikke så himla flinke til å prikke hverandre, eller så er de bare innom der i kort-kort tid før de flytter videre.


#24

Skremmern sa for siden:

Jeg grønnprikker for alle mulige grunner. Gode innlegg, korte innlegg, lange innlegg, veldig saklige innlegg, morsomme innlegg, bra skrevet-innlegg, men også hvis jeg har et spørsmål eller vil dele litt informasjon, og jeg ikke gidder å sende PM. Jeg grønnprikker mest innlegg jeg er nikkene enig med.

Jeg rødprikker vrange innlegg, påståelige brukere, propaganda-spredere, og åpenbart nazisitiske uttalelser. Jeg kan også rødprikke såre tær og brukere som tydelig viser at de ikke er interessert i å gå i seg selv. Og til slutt, min favoritt, brukere som ikke tåler konstruktive tilbakemeldinger, enten fordi de tar seg selv for høytidelig eller fordi de mener selv at de aldri gjør noe galt.


#25

Esme sa for siden:

Om du ønsker å få opp ryktet ditt raskt, så er det absolutt lureste å slenge seg med i de mer saklige diskusjonene, og skrive noe godt og gjennomtenkt, gjerne noe som skiller seg litt ut.
Nye brukere får lettere grønnprikker enn de som er etablert, og også røde prikker, men siden de grønne er verdt dobbelt så mye som de rød, så lønner det seg å være tydelig og direkte i meldingene sine likevel. Stort sett i hvert fall.

Eller så kan man skrive noe veldig morsomt. Om du er morsom så er det lett, om du ikke har særlig sans for humor så kan du alltids skrive noe trist, det er flere brukere som har kommet seg inn i medlemssalongene på å skrive at hunden har forstuet beinet eller at mannen har galopperende forstoppelse:hylgrine: og så ta inn drøssevis med koseklemmeprikker.

(Og som du ser så har jeg skrevet noe fornuftig, noe direkte og noe som noen synes er morsomt og andre blir sure over (til de som blir det, så må jeg si at jeg ikke har sovet i hele natt på grunn av syk baby. :leppe:)
Dette er sånn som det hadde blittt prikker av om jeg var ny. I alle valører. Nå er jeg for godt kjent, folk driter i hva jeg skriver. :knegg:))


#26

Bluen sa for siden:

Jeg "leder" der inne ennå - fem år etter at jeg mer eller mindre slutta! :dåne:

Ang. prikking gjør jeg nok som de fleste andre - grønnprikker for morsomme, lærerike eller omsorgsfulle innlegg. Av og til brukes prikkene til saksopplysninger også. Rødprikking herfra er veldig sjeldent. Tror kanskje jeg har sendt 4-5 stk på drøyt 4 år.


#27

Flubby sa for siden:

Jeg er litt stolt over å i allefall være inne på topp 100 med drøye 600 innlegg i løpet av en 4-årsperiode :knegg:


#28

Skremmern sa for siden:

Jeg synes at du skal slutte å vurdere og bare sende den avgårde. Den er fortjent, and ju nøv it!


#29

Bobbelur sa for siden:

:jupp: Jeg lurer litt på hva slags 'brukere' som frekventerer stedet nå jeg...

Og jeg er ikke flink til å prikke. Jeg prikker for sjelden - synes jeg - og prøver å bli flinkere. Så jeg prikker når jeg ser gamle kjente igjen, når det er noen som har gjort noe bra, skrevet noe bra eller kommentert noe jeg er veldig enig i. True story.
Røde prikker... not so much.


#30

Slettet bruker sa for siden:

Nei, det var litt sånn skal/skal ikke for prikketigging bare. Ikke noe spennende. :vurderer:


#31

Skilpadda sa for siden:

Jeg rødprikker visst ellers litt mer enn jeg ga inntrykk av. Tror kanskje jeg kan ha sendt så mange som 6 eller 7 rødprikker til sammen. :tøff:


#32

Røverdatter sa for siden:

De som skriver noe smart eller morsomt får grønne prikker av meg.

De som kaller røde prikker tyttebær får røde prikker av meg.


#33

Bluen sa for siden:

Jeg grønnprikker for øvrig konsekvent alle som får røde pga prikketigging.


#34

Skremmern sa for siden:

Blir du indignert på vegne av de ordentlige tyttebærene?


#35

Didjeridust sa for siden:

Prikkar som takk for hjelp eller svar. Og elles når folk skriv noko veldig morosamt eller lurt eller som eg er veldig samd i.
Har elles grønprikka med kommentar eg ikkje ynskjer skal sjåast av andre enn mottakar.


#36

Røverdatter sa for siden:

Jeg liker ikke tyttebær. :niks:


#37

Slettet bruker sa for siden:

:yessir:

Jeg glemte hevn. Hender jeg hevner også.


#38

Maverick sa for siden:

Alle vet jo at det er Securitasvekterne som er tyttebær. D'oh, lissom.


#39

Solå sa for siden:

:rofl:

Herlig

Har hatt meg en tur ut i det fantastiske været, og måtte rett inn hit for å se hva det hadde blitt til med innlegget mitt. Det er fantastisk hvordan et slikt innlegg kan vekke engasjement. Har ikke kommet meg inn for å sjekke rødprikker, men har fortjent hver og en, og så takker jeg for at jeg har fått meg en god latter.


Så må jeg komme med en offisiell beklagelse til alle røde prikker.
Det var aldri meningen å skade deres rykte, eller komme med flåsete kommentarer om deres likhet med tyttebær. Det er en ondsinnet sammenligning som ikke har rot i virkeligheten. Beklager.

:sorry:


#40

Slettet bruker sa for siden:

Det hender det funker når man er gammal også.


#41

Odelia sa for siden:

..og jeg ligger på 4.plass (det er vel forøvrig ikke verdt å skryte om det ikke er plass på pallen, når jeg tenker meg om :knegg: )

Jeg glemmer i hovedsak å bruke prikkene, men så snart jeg har tid til å involvere meg i en god diskusjon og blir begeistret for gode innlegg, eller kommer over et innlegg jeg skrattler av, høyt, får jeg en trang til å gi tilbakemeldinger og da er prikkesystemet veldig greit. Det går noen røde også, men terskelen for å disse er høyere enn for de grønne. Aner ikke hvor mange jeg har gitt av hver noe sted, egentlig.

Ble forøvrig litt nysgjerrig her nå, Solå. Hvor mange røde har du fått for denne tråden? :humre:


#42

rine sa for siden:

Jeg oppfatter ikke denne tråden som prikketiggende. :niks:

:dulte:


#43

konsulenten sa for siden:

Som tidligere prikketigger har jeg følgende erfaringer å dele :værsågod:

  1. Jo fler du gir, jo fler får du.
  2. Prikketigging i forbindelse med jul lønte seg totalt sett (røde prikker må også påregnes).
  3. Medlemssalongen var ikke i så spennende som jeg håpet.

#44

Anne C sa for siden:

Jeg glemmer det helt bort. Var nok flinkere til å prikke når jeg "trengte" prikker selv. Nå er jeg så pop at jeg ikke tenker på det før noe lager en prikketråd.


#45

Karamell sa for siden:

Hadde ikke LilleMeg nettopp en slik prikketråd? :gruble: Jeg har sånn dejavu-følelse.


#46

rine sa for siden:

Nei, den var litt mer sutrete, trur eg. :glis:


#47

Esme sa for siden:

Det var da ikke spesielt hyggelig? Jeg er forresten uenig.


#48

rine sa for siden:

Må man være hyggelig hele tiden? Jeg grønnprikket Lillemeg i den tråden også, det kan tyde på at jeg ikke nødvendigvis synes sutring er negativ alltid. Men, OK, HI til Lillemeg var på linje med HI her, jeg mener bare å huske at ting utviklet seg eh- mer negativt-utover i tråden. Vel, den ble jo ganske morsom til slutt.


#49

Katta sa for siden:

Jeg har så langt ikke rødprikket noen tror jeg. Selv om jeg har følt for det. Det måtte være noen som jeg normalt er ganske enige med og som argumenterer med som sier noe som er skikkelig dust og fortjener å bli gjort oppmerksom på det.

Grønne prikker deler jeg ut hvis jeg takker for svar, hvis jeg skal dele info jeg ikke legger i tråden, hvis jeg er enig og synes det er bra argumentert og hvis noe er så morsomt at jeg nærmest triller av stolen.


#50

jolie sa for siden:

Nå synes jeg det er mange som er litt interne i denne tråden. Hvilket forum?


#51

Pebbles sa for siden:

Jeg klarer ikke å opparbeide irritasjon overfor prikketigging. Men sånne "jeg skulle bare teste dere ut og se hvordan dere reagerer og nå har jeg lurt dere godt og sitter og humrer for meg selv, altså"-innlegg derimot... :himle:

Jeg grønnprikker hver eneste gang jeg er her inne. Jeg tenker ikke på å bruke grønnprikker som takk for hjelpen og sånn - jeg takker som regel i tråden. De som får grønne prikker av meg har sagt noe fint, morsomt eller klokt.


#52

Solå sa for siden:

:sorry: Ikke meningen å gjøre livet surt.

Som svar til deg Jolie, så er forumet vi referer til SnartGravid. Det tok oss åtte år å endelig kunne flytte over til et av forumene som krever at man har barn for å melde seg inn, så etterhvert har jeg gått god erfaring med forumsbruk. Jeg har alltid tenkt at jeg skulle over til nybaktmamma, men der var ikke stemningen slik jeg hadde håpet. Nå ønsker jeg egentlig å finne ut om foreldreportalen er det rette stedet, og denne tråden har gitt meg noen svar på det ja. For noen av oss er det å kunne melde seg inn i et slikt forum noe som har virket så utrolig uoppnåelig...

Det at man kan gi røde prikker uten å være sure, eller skrive ekle kommentarer er en positiv ting, så de (overraskende få) røde prikkene som jeg har fått har ikke trukket ned opplevelsen av forumet. Jeg liker prikker veldig godt jeg, enten det er røde eller grønne. For min del så liker jeg ikke prikker som kommer fordi en selv har blitt prikket- verken røde eller grønne. Prikker skal for meg være reaksjon på noe som er skrevet :nikker:

God tone i denne tråden- gøy:riktig:


#53

Anne C sa for siden:

Jeg har forresten aldri rødprikket noen....tror jeg.


#54

Pebbles sa for siden:

Solå, det skal litt mer til for å gjøre livet mitt surt, altså. Jeg synes bare det er så snork med smartass-nybegynnere som skal buste oss og avsløre oss, lzm.

:muligens humørløs:


#55

Solå sa for siden:

:humre: Tror det er første gangen jeg er blitt kalt smartass :neie: Kanskje det er det jeg var :vetikke:


#56

jolie sa for siden:

Åh, så dum jeg er! Jeg burde jo ha skjønt det da en eller annen nevnte noe om foreldreskap. Vel, gratulerer! Åtte år er ... uendelig. Jeg begynte prøvinga for åtte år siden selv, men mine to skatter kom (heldigvis) en god stund før jeg begynte å dunke hodet i veggen.

Ang takt og tone på FP, så er det jo litt røft i kantene. Man må tåle at det blåser litt på toppene. Men det er veldig hyggelig her.


#57

Lille meg sa for siden:

:snurt:

Det er det verste!


#58

Fløyel sa for siden:

Jeg prikker ofte og mye. Men jeg er kanskje ikke sååå spennende og få prikk fra, siden jeg bare gir 1 poeng? Men jeg prikker når vedkommende skriver nyttig info, jeg er veldig enig, som takk for hjelpen eller skal "hviske" noe til en person. Jeg sender skjelden "kozemoze"-prikker... Rød prikk har jeg aldri sendt, fristende ja, men de henger høyt..

Fordelen her inne syntes jeg at man er flinke til å skille person og sak. Man kan diskutere rimelig høylydt uten at man får røde prikker, så lenge man skriver gjennomtenkt og diskuterer på ett saklig nivå.

Jeg har inntrykk av at prikkene "kommer" hvis man er engasjert, saklig, informativ, hygglig og byr litt på seg selv.


#59

Solå sa for siden:

Jolie: Om det aldri blåser litt på toppene så kan det jo bli litt kjedelig også :blunke: Takker for gratulasjon,

er en veldig god beskrivelse, og det er en helt utrolig følelse å kunne være med i sånn foreldrediskusjoner. Litt sånn :klype-seg-i-armen: for godt til å være sant....

#60

Lille meg sa for siden:

Lytt til Esme. Hun er klok! :nemlig: Rine er bare en sånnderre stakkarslig underbetalt lærer som sutrer konstant.


#61

Lille meg sa for siden:

Det ble en klassikernominert tråd, faktisk! :fremdeles :snurt::


#62

Interference sa for siden:

Jeg er relativt raus med både røde og grønne prikker. Jeg prikker det jeg føler for når jeg føler for det, enkelt og greit. For meg betyr farge på prikken lite, og jeg liker godt å være på et sted som dette der det er flere som tenker sånn om prikker.
Jeg er helt sikker på at du vil trives her Solå, ialle fall sånn som jeg har oppfattet deg fra SG.


#63

Lille meg sa for siden:

Her er forøvrig en annen tråd om hvordan folk prikker, Solå. Kommer visst opp slike nå og da. Ikke bare fra ferskinger. ;)


#64

kokosbolle sa for siden:

Jeg grønnprikker innlegg jeg liker. Jeg rødprikker sjelden, men det har hendt. Pleier heller å si ting rett ut til den det gjelder.


#65

Cuyahoga sa for siden:

At jeg husker det. :glemsk, distre og noget svimete:


#66

Bergensis sa for siden:

Eg fekk ingen trøsteprikkar for innlegget om den sørgelige M&Ms-situasjonen. :snurt:


#67

Bergensis sa for siden:

Men sånn ellers så kan eg seie meg enig med Maki her. :lat:


#68

jolie sa for siden:

Aldri hørt om. Gikk du tom?


#69

Lille meg sa for siden:

Jeg har hørt påstått at man bør legge ut bilder av avkommet, bli gravid eller gifte seg. Det gir grønne prikker. Ja, og så begynner jeg etterhvert å tro at man lettere får prikker om man er fersk og sier noe lurt.

Jeg la merke til det selv (hvem skulle trodd!), faktisk. Jeg prikker lettere ferskinger med få grønne under brukernavnet, som sier noe lurt.

Kanskje jeg rett og slett tror de er lettere å manipulere til å gi meg en takk-for-prikk-prikk? :gruble:


#70

Cuyahoga sa for siden:

:dakars: Det var da helt utrolig!


#71

Esme sa for siden:

Næh! :what: Her er en:


#72

rine sa for siden:

Lille meg, da! Det der var ikke særlig hyggelig sagt. :skuffet:


#73

rine sa for siden:

Er det lov å forandre quoter, eller blir man rødprikket for det? :gruble:


#74

Skremmern sa for siden:

Det er sant!


#75

rine sa for siden:

:tullerdu:


#76

Lille meg sa for siden:

:eek:

(Det over der var en målløs Lille meg - sånn i tilfelle dere lurte. Jeg kan nemlig være målløs, det ha.. eh.. :kneblet:)


#77

Katta sa for siden:

:sjokk: Glemte hun sjefs-tittelen din?

:knegg:


#78

Lille meg sa for siden:

Hva er rines sjefstittel? :hmm:


#79

Bobbelur sa for siden:

:skratte: Er det nå jeg skal si at du er så søt når du er...? :knegg:

Det står vel ingen steder her at det er et krav for å være medlem av foreldreportalen. Heldigvis. Jeg kvalifiserer jo ikke i så måte, men jeg har heller ikke funnet noen andre forum hvor jeg trives og hvor takhøyden er såpass høy. Så dersom det å bli foreldre er eneste måten å kunne delta på forum på, så er jeg utenfor der også - i likhet med mange andre områder man havner utenfor på når man er ufb.
Enn så lenge er jeg ikke kastet ut herfra. :puh:


#80

Esme sa for siden:

Å hallo, fluevektere, jeg kan endre innleggene deres! :moahaha:
Og Skilpadda, hun kan endre innleggene deres på en sånn måte at dere tror dere har skrevet dem selv!


#81

Skremmern sa for siden:

Jøye.


#82

Skremmern sa for siden:

:skremt:


#83

Lille meg sa for siden:

:eek: Og jeg som bare trodde jeg hadde fylle-skravla på FP!


#84

rine sa for siden:

[INDENT]Opprinnelig lagt inn av rine, her.
Jeg er så stor fan av Hanson-brødrene, jeg vil faktisk si at jeg er deres største fan, jeg har bilde av alle sammen i lommeboka mi. Hvorfor måtte karrieren deres ende så brått, er det noen som vet om de holder konserter fremdeles?

[/INDENT]

:grineler: -innlegg får alltid grønnprikk av meg.

[INDENT]
[/INDENT]


#85

Svanhild sa for siden:

Jeg har ikke vært aktiv med hverken rød-eller grønn-prikking, og skriver dette innlegget for å se om jeg har noe grønt i det hele tatt:confused:


#86

jolie sa for siden:

rine: Hvorfor det? Liker du ikke den smileyen?


#87

Lille meg sa for siden:

Det vil jo ikke hjelpe. Du må inn på kontrollpanelet ditt for å se om du har fått grønne og/eller røde prikker.

... Eller var dette en halv-elegant måte å tigge prikker på? :undrer:


#88

Lille meg sa for siden:

:teskje: Hun grønnprikker alle innlegg som får henne til å flire til hun gråter. (Var jeg overtydelig nå?:neglebit:)


#89

rine sa for siden:

Hvilken? :grineler: ?

Jo, jeg må jo grønnprikke når noe får meg til å le høyt for meg selv. :knegg:


#90

Katta sa for siden:

Hun hadde sjefsnek som signatur før hun fikk den heksa. :knegg:


#91

rine sa for siden:

Svanhild fra Nord-Norge? Ikke du som ble tatt av den ørna, vel? :skeptisk:

Stemmer, det hadde jeg nesten glemt.


#92

jolie sa for siden:

Ååååh! Av og til er jeg litt dum assa. :blånn:


#93

Lille meg sa for siden:

Uuuu! Lekkert! :tilber: Hei! rine! Skal du ikke forandre tilbake til gammel-signaturen din? Syns den passet deg bedre!


#94

rine sa for siden:

Ok, da. Hvis du overtar den nåværende. :glis:


#95

Lille meg sa for siden:

JEG er lett å lede, jeg!


#96

Lille meg sa for siden:

Hvor er 007, forresten? Har ikke hun en banan å dele med oss?


#97

rine sa for siden:

Jeg klarer det bare ikke! Har altfor mange traumatiske minner knyttet til den signaturen. :buhu: :liten, sart blomst:

Men du kan få beholde heksa, altså- jeg deler gjerne. :raus:


#98

Lille meg sa for siden:

Oida. Stakkars rine! :trøste: Det er ikke lett å være så lite flink til å holde ord, altså. Det forstår jeg. Stakkars deg. Må være tungt.


#99

rine sa for siden:

Neida, det går faktisk forbausende fint. :jupp:


#100

Fløyel sa for siden:

:popcorn: :grineler: Fornøyelig tråd. Takk for god underholdning.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.