Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kakao uten melk

#1

Serafin sa for siden:

Hva er enklest og best:

  • Varme opp havremelk med sjokolade.
  • Koke kakao på rismelk?

#2

Guttemammis sa for siden:

Kan man lage kakao på melk laget av melkeerstatnngspulver?
Har en allergiker på avd. min i barnehagen og tenkt å teste ut det.


#3

Serafin sa for siden:

Jeg aner ikke, men jeg gjetter det?


#4

trøtt sa for siden:

Vi lager kakao med havremelk og kakaopulver. Ersatter gjerne litt av melken med havrefløte for å få bedre smak.


#5

Lhi-My sa for siden:

Vi har testet ut både havremelk og andre ting, men det falt absolutt ikke i smak her i huset. Vi har derfor valgt å varme opp Alpro Soya med sjokoladesmak. Den kommer både i literskartonger og i små 2,5 dl kartonger. Vi varmer den i kjele eller forsiktig i mikro.


#6

Serafin sa for siden:

Jeg tror det er Alpro Soya vi har i hus nå.

Nei, det er havremelk. Damn. Jeg sto jo med en 3 pk med Alpro Soya i hendene i går, men satte den tilbake.


#7

løve70 sa for siden:

Det gjorde vi også. Den falt ihvertfall godt i smak hos LilleVenn.


#8

Serafin sa for siden:

Go Green sin soyamelk med sjokoladesmak er det vi har.

surrete


#9

DM sa for siden:

Jeg har laget meg en deilig kakao av ca 3 dl rismelk og en halv plate plamil 60% sjokolade. :hjerter:


#10

Ying sa for siden:

Vi har varmet opp soyamelk med sjokolade mange ganger. Veldig raskt og greit når snuppa skulle ha med seg varm kakao på skoletur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.