Serafin sa for siden:
Hva er enklest og best:
- Varme opp havremelk med sjokolade.
- Koke kakao på rismelk?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.
Serafin sa for siden:
Hva er enklest og best:
Guttemammis sa for siden:
Kan man lage kakao på melk laget av melkeerstatnngspulver?
Har en allergiker på avd. min i barnehagen og tenkt å teste ut det.
Serafin sa for siden:
Jeg aner ikke, men jeg gjetter det?
trøtt sa for siden:
Vi lager kakao med havremelk og kakaopulver. Ersatter gjerne litt av melken med havrefløte for å få bedre smak.
Lhi-My sa for siden:
Vi har testet ut både havremelk og andre ting, men det falt absolutt ikke i smak her i huset. Vi har derfor valgt å varme opp Alpro Soya med sjokoladesmak. Den kommer både i literskartonger og i små 2,5 dl kartonger. Vi varmer den i kjele eller forsiktig i mikro.
Serafin sa for siden:
Jeg tror det er Alpro Soya vi har i hus nå.
Nei, det er havremelk. Damn. Jeg sto jo med en 3 pk med Alpro Soya i hendene i går, men satte den tilbake.
løve70 sa for siden:
Det gjorde vi også. Den falt ihvertfall godt i smak hos LilleVenn.
Serafin sa for siden:
Go Green sin soyamelk med sjokoladesmak er det vi har.
surrete
DM sa for siden:
Jeg har laget meg en deilig kakao av ca 3 dl rismelk og en halv plate plamil 60% sjokolade. :hjerter:
Ying sa for siden:
Vi har varmet opp soyamelk med sjokolade mange ganger. Veldig raskt og greit når snuppa skulle ha med seg varm kakao på skoletur.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.