Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er det med amerikanske unger og det å smile på bilde?

#1

Sitron sa for siden:

Jeg er på et amerikanske forum og folk har jo bilder av ungene sine her og der. Og "alle" ungene smiler skikkelig falskt. Type miss world smil. Hva kommer det der av, at en halv nasjon lærer ungene sine fake smil?


#2

Manga sa for siden:

:knegg: Aner ikke. Har aldri tenkt over at de gjør det. Men,det kommer jeg sikkert til å gjøre heretter.


#3

LilleLeo sa for siden:

:knegg: Lille kan også ha et sånt smil, hvis hun har vært sur og vi blir venner igjen og jeg spør hvor smilet er. Eller når hun må smile på kommando til kamera. Det skjer jo aldri at hun må. :flau:


#4

DM sa for siden:

:lol: Ser tydelig for meg hva du mener. ( :glis: ) Er ikke "hele USA" et fasadeland da?


#5

Sitron sa for siden:

Hehe, du har kanskje noe rett i det, DM. Jeg syns bare det er trist at ikke ungene kan få smile naturlig.


#6

Apple sa for siden:

Skjønner hva du mener. Sånn er min amerikanske familie også. Koser meg skikkelig med de obligatoriske "happy family"- bildene hvert år.:D


#7

Observatøren sa for siden:

Vel, det skjer ikke bare i USA. Jeg har en liten posør med verdens mest falske smil. Alt for å glede. :D


#8

Karamell sa for siden:

:knegg: Ser de for meg!


#9

Karamell sa for siden:

Han er jo nydelig :D


#10

Elin sa for siden:

Allerede fra barns ben av lærer amerikanske barn å smile på bilde ja... Det er en grunn til at nesten alle amerikanere tar seg godt ut på bilde... Husker vi utlendinger fikk kursing i "smil og posering" da jeg jobbet i Florida. Frem med haken, åpne munnen bredt, vise tennene, skuldrene bakover (slankende), albuene trekkes litt bakover, ene foten foran den andre osv.osv. Skikkelig Victoria Beckham's hele gjengen :D (bortsett fra at hun smiler vel egentlig ikke så ofte når jeg tenker etter....)


#11

Elin sa for siden:

Nei.


#12

Sitron sa for siden:

Tar seg godt ut på bilde? Jeg er nå langt fra enig. Om du syns at det å se falsk ut er det samme som å ta seg godt ut, da har vi jammen veldig ulik standard for hva vi syns er pent!


#13

Elin sa for siden:

Vel, enkelte ganger tar det seg godt ut på bilde å smile falskt. Mange amerikanere kan kunsten å smile falskt så at det ser ekte ut. Ikke alle ser slik ut: :D


#14

Sitron sa for siden:

Som sagt; vi ser nok på det ulikt.


#15

Bequita sa for siden:

Ja, de er virkelig opphengte i slikt "over there". Kanskje det er noe med måten de sier "cheese" på som gjør det enda verre enn falske smil fra andre steder?

Har selv bodd i California og husker at jeg synes mange oppførte seg like falskt som de smilte. Ingen sa noe rett til deg, de bare smilte og var hyggelige selv om de egentlig var sure. Slitsomt.


#16

SpetakkelRandi sa for siden:

det virker jo som de fleste foreldre i usa oppdrar ungen sin til å tro at de er verdens beste.. og det er jo litt stressende..de oser jo av selvtillitt "over there"..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.