Musemus sa for siden:
Jeg har laget deigen nå som står til etterheving. Kan jeg la den stå helt til den skal spises? Altså, om vi skal spise kl 15.30 - kan jeg lå den stå til sånn ca 14.30 og så steike den da eller må den stekes med én gang?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Musemus sa for siden:
Jeg har laget deigen nå som står til etterheving. Kan jeg la den stå helt til den skal spises? Altså, om vi skal spise kl 15.30 - kan jeg lå den stå til sånn ca 14.30 og så steike den da eller må den stekes med én gang?
Veronal sa for siden:
Jeg ville stekt den nå, men det er hovedsakelig fordi jeg liker å la den ligge og tørke litt etter steking slik at den blir crispy under også (når jeg tar den ut av ovenen pleier den å være litt oljete på undersiden).
Musemus sa for siden:
Men lunker du på den da eller spiser du den kald?
Takk for svar, forresten!
Morella sa for siden:
Jeg synes de er best helt fersk så jeg ville lagd den til rett før den skulle spises.
Veronal sa for siden:
Har pleid å spise den kald, men det går fint å varme den litt også. Jeg ville stekt den nå, tatt den ut, lagt den opp ned og så satt den inn i ovnen noen minutter (opp-ned) før servering/oppskjæring.
Musemus sa for siden:
Tænk ju. Da steiker jeg nå og varmer den bittelitt før vi skal spise den inntil lasagnen. Gleder meg. :D Også er det første gang jeg lager den, så jeg er litt spent.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.