Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster! Focaccia

#1

Musemus sa for siden:

Jeg har laget deigen nå som står til etterheving. Kan jeg la den stå helt til den skal spises? Altså, om vi skal spise kl 15.30 - kan jeg lå den stå til sånn ca 14.30 og så steike den da eller må den stekes med én gang?


#2

Veronal sa for siden:

Jeg ville stekt den nå, men det er hovedsakelig fordi jeg liker å la den ligge og tørke litt etter steking slik at den blir crispy under også (når jeg tar den ut av ovenen pleier den å være litt oljete på undersiden).


#3

Musemus sa for siden:

Men lunker du på den da eller spiser du den kald?
Takk for svar, forresten!


#4

Morella sa for siden:

Jeg synes de er best helt fersk så jeg ville lagd den til rett før den skulle spises.


#5

Veronal sa for siden:

Har pleid å spise den kald, men det går fint å varme den litt også. Jeg ville stekt den nå, tatt den ut, lagt den opp ned og så satt den inn i ovnen noen minutter (opp-ned) før servering/oppskjæring.


#6

Musemus sa for siden:

Tænk ju. Da steiker jeg nå og varmer den bittelitt før vi skal spise den inntil lasagnen. Gleder meg. :D Også er det første gang jeg lager den, så jeg er litt spent.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.