Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bilder av barn - klær

#1

Pelle sa for siden:

Skal til fotograf og er plutselig helt blank på hva slags klær som egner seg for fotografering. Tenkte både i farger og svart/hvitt.

Bør man ungå mye små mønster? Barna mine er veldig lyse og tandre i huden og er hhv 1 og 4 år gamle. Burde vi tatt med noen leker til yngste, for å ha med på bildene?

Tenkte litt hveragslige bilder, så finstasen skal vi ikke ha på. Storebror tenkte jeg å ta på brun cargobukse med sjøgrønn og sjøblå stripetegenser fra Monsoon, med gule aplikerte figurer på. har en dueblå cordkjole til Lillesøster, men den må bli med hvit strømpebukse og det er kanskje kjedelig? Tenkte også noen bilder uten klær av henne , men ingen full nude, mer slike nærbilder der man ser huden hennes.


#2

innka sa for siden:

en masse mønster er visst ikke å anbefale. Lyse farger mener mannen min som er hobbyfotograf tar seg best ut.


#3

Wix sa for siden:

Nøytrale klær uten skrift, mønstre og figurer på. Helst sterke farger som barnet kler. Lyse klær synes jeg ofte blir blast, med unntak av hvitt som kan være fint.

En kan godt ta med leker men husk at du vil helst at fotografen skal ha øyekontakt med barnet så om leken er for interessant å se ned på eller løpe etter blir det ikke så lett å få kontakt.


#4

Pelle sa for siden:

Siden mine barn er ganske lyse, så tenkte jeg at feks knallrødt kanskje ble litt for markant og at dusere farger kunne være ok?

Vanzkelige valg, assa!


#5

Bergensis sa for siden:

Me hadde med tre alternativ:

  • lyse, duse fargar
  • skarpe fargar
  • dongeri

Ingen mønster eller skrift.

Me enda opp med å bruke dei duse. Litt rosa, litt lysblått og ein del kvitt. Alt gjekk i same tone. Det var mine og min søster sine barn i saman. Det vart veldig fint. Våre barn er i hovudsak lyse.


#6

Wix sa for siden:

Jeg har også to lyse barn og de kler knalle farger som feks kornblå og knallrød bedre enn lyserosa og lysegrønn.


#7

Jinx sa for siden:

Har tre barn med lyst/hvitt hår.Hentet faktisk babybilder av minste på mandag. Har brukt en knallblå kjole,en jeansfarget selebukse og ei ullbukse i naturfarge som fotografen hadde.


#8

Flubby sa for siden:

Ta med noen antrekk som du har å velge mellom, gjerne yndlingsklær som barna har. Hvit t-skjorte/body og dongeri til begge er et sikkert kort i tilfelle man føler ingenting annet funker.


#9

Nera sa for siden:

Vi brukte jo, som du vet, en lilla kjole og turkis strømpebukse da vi tok bilder av frøkna. Kjolen hadde i tillegg broderi i samme turkisfarge som strømpebuksa, og fargene gjorde seg utrolig fint på bilde. Jeg ville også gått for klær med lite mønster på, og ikke for mange farger samtidig. Kanskje storebror kan ha på seg noe i en farge som tar opp en farge i lillesøsters antrekk?


#10

Niobe sa for siden:

Mine barn er relativt mørke, og kler lyse, enkle klær. Men jeg ser at lyse barn gjerne gjør seg i klær med sterke farger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.